Monet eivät siedä kumppaneiltaan valehtelua isoista asioista ja mitä suuremmasta valheesta jää kiinni, sitä todennäköisemmin se myös päättää parisuhteen.

Reddit-sivustolla naisten Ask Women -osiossa valehtelu nousi esiin. Sivuston naiskäyttäjiltä kysyttiin, mikä on suurin valhe, jonka kumppani on kertonut, miten se tuli ilmi ja mihin se johti. Monen kohdalla valehdelleesta kumppanista tuli entinen kumppani.

Lue alta kymmenen yllättävää valhetta, joita naisille on kerrottu.

1. Miehellä oli salattu perhe

”Mies kertoi olevansa sinkku. Paljastuikin, että hän on oikeasti naimisissa ja kolmen lapsen isä. Sain tietää pienen nettipenkomisen jälkeen.”

2. Mies ei kertonut potkuista

”Exäni sai potkut työstään varastelun takia. Hän kuitenkin teeskenteli menevänsä joka aamu töihin. Sain tietää, kun kämppiksemme löysi tulostimestaan jumiutuneen paperin ja löysi puolikkaan sivun exäni ansioluettelosta. Kun kysyimme asiasta, hän myönsi potkunsa ja kertoi, ettei ollut töissä viikkoihin.”

3. Miehen salasuhde paljastui

”Viimeisin poikaystäväni petti minua opiskellessaan ulkomailla. Hän ei peitellyt sitä kovin hyvin ja otin asian esiin. Hän jatkoi valehtelua aiheesta. Sitten heistä oli kuva yhdessä Facebookissa. Jätin hänet ja hän huusi minulle paljon. Yritimme todella vähän aikaa saada asiat kuntoon… Hän ei ymmärtänyt, miksi en halunnut hänen olevan kavereita sen tytön kanssa, kenen kanssa hän petti minua, samalla kun koetimme hoitaa suhdetta.”

4. Mies valehteli kotona asumisestaan

”Olimme exäni kanssa kaukosuhteessa. Hän valehteli koko sen yhdeksän kuukauden ajan, minkä hänet tunsin, että hän asui yksin. Oikeasti hän asui siskonsa ja äitinsä kanssa. En olisi välitännyt hänen kotona asumisestaan, mutta kun viimein tein suunnitelmat käydä hänen luonaan ja ostin lentoliput, hän paljasti asian. Jälkeenpäin ajatellen se oli suuri varoitusmerkki ja paljasti hänen olevan todella epävarma pölkkypää, joka koetti olla itsevarma.”

5. Mies valehteli siitä, kuka todella on

”Se ei ollut yksi valhe, vaan enemmän hän esitteli itsensä henkilönä, jollainen ei ollut: rento, melko liberaali mies, joka uskoi tasa-arvoon, kierrättämiseen eikä ollut tuomitseva. Hän osoittikin olevansa tiukkapipoinen, todella mustasukkainen, hieman kontrolloiva ja epätavallisen konservatiivinen ja kaikki paljastui niin asteittain, että olin korviani myöten rakastunut ennen kuin tajusin sitä. Lopputulos: Vietin 1,5 vuotta koettaen hyväksyä sen, että vaikka rakastin häntä, emme sopineet millään yhteen. Erosimme.”

6. Mies valehteli iästään

”Exäni valehteli iästään lähes kolme vuotta, jonka olin hänen kanssaan. Aloimme tapailla, kun olin juuri täyttänyt 17 ja hän väitti täyttäneensä juuri 25 (mikä on itsessään jo iso ikäero). En ole täysin varma, miten sain tietää, että hän oli oikeasti yli 30, kun aloimme tapailla. Siinä vaiheessa tiesin, että minun täytyy erota hänestä, mutta siinä kesti kauan ennen kuin pystyin siihen, koska hän oli emotionaalisesti manipuloinut minua niin paljon.”

7. Mies salasi raha-asiat

”Ex-aviomieheni valehteli asuntolainan maksamisesta joka kuukausi. Sain tietää, kun he ulosmittasivat talomme. Hän valehteli armeijassa olostaan kaksi viikkoa sen jälkeen, kun hän oli päässyt sieltä pois. Hän nousi ylös joka aamu, laittoi univormun ylleen ja antoi minun ajatella hänen olevan koko päivän töissä. Hän valehteli, miksi olimme jatkuvasti niin rahattomia. Kävi ilmi, että hänellä oli ongelmia uhkapelaamisen kanssa. Hän valehteli veloistaan. Sain tietää, kun asioita alettiin sulkea ja perintätoimistojen väkeä alkoi käydä luonamme.”

8. Mies teeskenteli, ettei tuntenut toista naista

”Hän kertoi, ettei tiennyt kuka nainen oli ja että olen hullu, kun outo nainen tuli luoksemme kaupassa. Sain myöhemmin tietää miehen kännykässä olevista kuvista, että nainen oli harrastanut seksiä mieheni kanssa MINUN auton etupenkillä. Tämä yhdistettynä kaikkiin sähköposteihin ja viesteihin huipensi meidän 3,5 vuotta kestäneen suhteen. Hän petti minua KOKO ajan. Koko suhteemme oli valhe, hän valehteli kaikesta.”

9. Mies valehteli olevansa norjalainen

”Exäni väitti olevansa norjalainen – että hän oli kasvanut siellä noin 14-vuotiaaksi. Hän taustoitti sitä opettelemalla norjaa niin hyvin, että hänellä oli norjalaisia ystäviä, jotka uskoivat hänen olevan maasta kotoisin sekä tiesivät alueen, mistä hän on kotoisin hänen aksenttinsa/puhetapansa perusteella. Hän myös väitti olevansa pakana, olleensa norjalaisessa armeijassa vuoden, olevansa todella varakas sekä vuoden vanhempi kuin oikeasti oli.”

10. Mies valehteli kaikesta

”Tapailin miestä, joka valehteli kaikesta. Kaikesta, mistä voi valehdella. Hän ei pysynyt edes perässä valheissaan ja kertoi minulle kolme eri tarinaa siitä, miten hänen äitinsä kuoli ja hänen tätinsä kasvatti hänet, mutta myöhemmin täti olikin hänen äitinsä… todella outoa. Paljon, paljon valheita hänen perheestään, jotka eivät olleet hänen kanssaan tekemisissä, koska hän oli patologinen valehtelija. Hän valehteli sairastavansa vatsasyöpää siihen asti, että vein hänet sairaalaan, viettäen siellä tunteja ja sitten hän kertoi lähteneensä vastoin lääkäreiden neuvoja, mutta oikeasti mikään ei ollut vialla… Olen nyt parempi arvioimaan ihmisiä, mutta opin sen kantapään kautta.”

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia