Yllätysvauva: Naisen kova vatsakipu paljastuikin synnytykseksi

Ennenkin raskaana ollut nainen ei aavistanut mitään ennen H-hetkeä.

Yhden lapsen äiti Jennifer Scollin oli voinut huonosti, mutta oletti sen olevan vain liikkeellä ollutta vatsatautia. Sitten hän kuitenkin heräsi kovien vatsakipujen kanssa ja hetkeä myöhemmin hänen lapsivetensä meni.

Juuri ennen lapsiveden menoa Scollin oli soittanut poikaystävälleen ja pyytänyt tätä palaamaan kotiin. Yhdessä he soittivat hätänumeroon ja Scollin synnytti parin toisen lapsen heidän kotinsa pihalle pysäköidyssä ambulanssissa.

”Emme tienneet, että sieltä on vauva tulossa, mutta kun hän tuli, se tapahtui nopeasti. Kaksi työntöä ja poika oli ulkona”, yllättäen toisen lapsensa saanut nainen kertoi paikallislehdelle.

Newserin mukaan Scollin ei ollut missään vaiheessa epäillyt olleensa raskaana ja kertoi voineensa hyvin aivan viime päiviin asti. Sen lisäksi hänellä oli ollut kuukautiset joka kuussa viime kuuhun asti. Scollin tietää miltä raskaus yleensä tuntuu, joten Cole Michael Thomasin nimekseen saaneen pojan syntymä oli iso yllätys.

”Tällainen tilanne on epätavallista, mutta olemme aina valmistautuneet kaikkeen”, heitä hoitaneen sairaalan edustaja kommentoi.

Lähde: Newser


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.