Monet naiset ja miehet ovat varmasti pelkkiä ystäviä ja myös pysyneet sellaisina.

Kaikkien mielestä sellainen ei toimi ja osa taas ihmettelee, että miksi se ei toimisi. Jos olet nainen, haluat varmasti tietää, mitä mieltä miehet ovat tästä asiasta. Miehiä on nyt haastateltu ja tässä ovat heidän vastauksensa. Niistä on julkaistu kymmenen parasta ja yleisintä vastausta. Mukana oli myös lisäkysymys, joka koski sitä, että mitä jos kumpikin tai toinen seurustelee tahollaan.

Voivatko naiset ja miehet olla vain pelkkiä ystäviä? Entä jos he myös seurustelevat tahoillaan?

1. ”Vaikka on hyvä olla vastakkaista sukupuolta olevia ystäviä, he ovat harvoin ”vain ystäviä”. Tarkemmin sanottuna ainakin yksi kahdesta haluaa lopulta toisen kanssa vällyjen alle.”

2. ”Jos kumpikaan ei petä, miksi se olisi ongelma?”

3. ”Nainen, jota naispuoliset ystäväni uhkaavat, on selvästi liian epävarma ollakseen kanssani vakavassa suhteessa.”

4. ”Miehet ja naiset eivät voi olla ystäviä. Piste. ”

5. ”Kohtelet ystäviä eri tavalla kuin ihmisiä, joiden kanssa jaat sängyn. Niin kauan kuin se on totta, ongelmia ei pitäisi olla. ”

6. ”Niin kauan kuin ei ole pettämistä, se toimii.”

7. ”Et voi estää ketään olemasta uskoton. Kuitenkin jatkuva huolehtiminen siitä vaikuttaa siihen, miten toista kohtelee. Pohjimmiltaan on vain luotettava toiseen. ”

8. ”Älä vietä nuoruusvuosiasi murehtimalla jonkun puolesta, joka ei voi hoitaa ystävyyttään ja pitää asianmukaista etäisyyttä.”

9. ”Monet ihmiset eivät olisi siitä tyytyväisiä. Ystävyyden ei pitäisi mennä seurustelun edelle. ”

10. ”Jos heteromiehellä on ystävänä heteronainen, niin voi olla outoa aloittaa suhde toisen naisen kanssa ja asettaa hänet parempaan asemaan kuin nainen, joka voi olla hänelle kuin sisko.”

Lähde: Yourtango