Jos käytät säännöllisesti meikkiä, olet ehkä jo kuullut misellivedestä ja ehkä jopa puhdistanut sillä kasvojasi.

Tämä ihmetuote toimii hyvin ihon puhdistamiseen, mutta voisiko sillä puhdistaa myös hiukset? Sitä on nyt kokeiltu ja nähty mitä se tekee hiuksille. Sen käytöstä hiustenpesuun löydettiin monia hyötyjä.

Hyödyt, joita saadaan, jos käytetään shampoon sijaan misellivettä

Misellivettä testannut henkilö löysi siitä sekä hyviä että huonoja puolia, kun hän käytti sitä shampoon sijaan hiustensa pesussa. Hänen mukaansa se ei voi ainakaan kokonaan korvata shampoota, koska misellivesi ei jätä hiuksiin kiiltoa eikä pehmeyttä, kuten shampoo. Tuotetta piti myös käyttää todella paljon, jotta sillä sai pestyä hiukset kunnolla. Pitkiin hiuksiin voi mennä yhdellä kerralla lähes kokonainen pullollinen.

Paras vaihtoehto olisi käyttää misellivettä ja shampoota kumpaakin yhtä aikaa. Misellivesi sopii todella hyvin päänahan puhdistamiseen. Misellivesi on myös hellempi tuote kuin shampoo, koska se ei poista hiuksista liikaa luonnollista öljyä. Silti se auttaa poistamaan hiuksista hiustuotteiden jäämiä sekä syväpuhdistaa hiukset, joten hiuksista tulee parempikuntoiset.

Koska misellivesi on hiuksille erittäin hellävarainen, sillä kannattaa pestä hiuksia välillä, jos hiukset ovat hauraat, kuivat tai muuten vain huonokuntoiset.

Lähde: The List