Valmistaudu aprillipäivää varten – 8 pilaideaa

Aprillia, aprillia, huudellaan taas huhtikuun ensimmäisenä päivänä.

Aprillipäivä on jälleen käsillä, kun kuukausi vaihtuu viikonloppuna. Pääsiäispäivä on samalla huhtikuun ensimmäinen päivä, joten suklaamunia syödessä voi samalla tehdä jäyniä läheisilleen.

Jos pilaideoita ei kuitenkaan löydy omasta takaa, on alla 8 esimerkkiä, joita voi kokeilla toteuttaa tai käyttää inspiraationa omiin piloihin.

1. Kaukosäädin ei toimikaan

Jos vaikkapa kumppanillasi on paha tapa omia kaukosäädin, tee hänelle leikkimielinen pila laittamalla pieni pala kirkasta teippiä kaukosäätimen lähettimen päälle. Jos jäynää ei huomaa, voi pilan kohteeksi joutuva koettaa jopa vaihtaa patterit kaukosäätimeen.

2. Tavarat jumissa kylppärissä

Käytä kaksipuolista teippiä ja laita väliaikaisesti kylpyhuoneessa tai vessassa sillä kiinni tavaroita, joita tiedät muiden päivän aikana käyttävän, kuten hammastahna tai hajuvesi.

3. Suolaa sokerin sijaan

Korvaa vähintään puolet lempikeksireseptisi sokerista suolalla ja katso miten jäynäsi uhrien ilmeet muuttuvat, kun herkulliset keksit eivät olekaan niin makeita.

4. Hammastahnaa täytteeksi

Korvaa Oreo-, Domino- tai vastaavista täytekekseistä niiden valkoinen täyte hammastahnalla.

5. Ei sittenkään suklaahippukeksejä

Tee pottumuusia, mutta jätä siitä mausteet pois, jotka voivat värjätä muusin. Laita sekaan huuhdeltuja ja valutettuja mustapapuja ja nosta pellille lusikallisia kuin niiden olisi tarkoitus olla keksejä ja paista uunissa kullanruskeaksi. Tarjoile lämpimänä – yllätys voi olla melkoinen!

6. Suklaamunat terveellisimmiksi

Pääsiäisen aikaan tarjolla voi olla pieniä, värikkäässä paperikääreessä olevia suklaamunia. Huijaa suklaata odottavia herkkusuita vaihtamalla suklaamunat viinirypäilesiin.

7. Vessapaperirulla ei olekaan täysi

Tämä kannattaa toteuttaa harkiten ja vain sellaiselle, jolla tietää olevan huumorintajua – sekä mahdollisuus saada oikea rulla käsiinsä. Tarkoitus on tehdä täydeltä rullalta näyttävä vessapaperirulla, joka ei olekaan sitä miltä se näyttää ja sisältä paljastuukin teksti: Aprillia! Lue ohje täältä.

8. Pilli tukossa

Laita pillin toiseen päähän pieni pala vaahtokarkkia, jotta se menee tukkoon. Tarjoile juoma jollekin pillin kera ja seuraa vierestä, kuinka hän tuskailee pillin kanssa.

Voit lukea lisää pilaideoita täältä sekä täältä.

Onko sinulla hauskoja aprillipilaideoita? Kerro niitä kommenteissa!

Lähde: Cosmopolitan UK


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.