Nämä trendit kuuluvat menneisiin kesiin ja tälle vuodelle on omat trendit.

Kukkakuosi ja navan paljastavat paidat ovat olleet suuressa huudossa pari edellistä kesää. Cosmopolitanin mukaan niiden aika on nyt jäädä menneisiin kesiin, sillä ne ovat niin tylsiä, että vannoutuneinkin muodin seuraaja piiloutuu mieluummin sisätiloihin syksyä odottamaan kuin lähtee kierrättämään näitä trendejä tänäkin vuonna.

Cosmopolitan suosittelee tänä kesänä astumaan oman mukavuusalueen ulkopuolelle tekemällä muutaman nopean muutoksen omaan kesävaatetukseen. Kokeile kesän aikana niistä yhtä tai vaikka kaikkia, tärkeintä on inspiroitua ja toteuttaa näitä trendejä itse parhaakseen katsomalla tavalla.

Alla on 4 kesätrendiä, jotka saavat jäädä unholaan ja ehdotukset niiden tilalle.

Chokerin sijaan kokeile kaulakorujen ”kerrostamista”

Chokerit alkoivat nostaa Cosmopolitanin mukaan suosiotaan 2016 vuoden aikana ja ovat olleet muodissa siitä lähtien. Vaikka niitä näkee tänäkin vuonna kaikkialla, kannattaa kuitenkin kokeilla toisenlaista lähestymistapaa ja kerrostaa pitkiä kaulakoruja. Cosmopolitanin mukaan kerrostettua kaulakorutyyliä on nähty muun muassa Emily Ratajkowskin ja Hailey Baldwinin yllä. Kokeile kerrostaa siroja, kultaisia kaulaketjuja huolettoman tyylikkään tyylin luodaksesi.

Kukkakuosin sijaan kokeile kirsikkaa

Kukat kuuluvat kesään, mutta lämpimien kuukausien aikana kuosilta on vaikea päästä karkuun, joten se voi alkaa nopeasti tuntua tylsältä. Jos haluat pukeutua hauskaan kuosiin, mutta sinulta löytyy jo tarpeeksi kukkakuosia, kokeile sen sijaan pirtsakkaa kirsikkaa. Cosmopolitanin mukaan kirsikka tuo hieman 90-luvun nostalgiaa mihin tahansa asuun ja se on raikas tapa siisti kesän vaatetusta.

Vyölaukun sijaan kokeile olkilaukkua

Joskus vyölaukut olivat turistien ja isien juttu, joka huvitti kaikkia muita, mutta sittemmin niistä on tullut cool, mistä Cosmopolitanin mukaan on pitkälti kiittäminen musafestareita. Jos vyölaukut eivät kuitenkaan vieläkään tunnu omalta jutulta tai tämä trendi kyllästyttää, suosi sen sijaan olkilaukkua asusteena – se on Cosmon mukaan tämän kesän juttu.

Navan paljastavan yläosan sijaan kokeile ”rintsikkatoppia”

Joka kesä, kun lämpötila kasvattaa plusasteitaan, paidat muuttuvat lyhyemmäksi ja navan paljastavat yläosat ilmestyvät katukuvaan. Jos haluat kuitenkin erottua joukosta, harkitse vieläkin lyhyempää: bra top -yläosaa eli ”rintsikkatoppia”. Cosmopolitanin mukaan tämä todella lyhyt yläosa on nähty muun muassa Kardashian-Jennereiden perheeseen kuuluvien yllä, mutta tätä tyyliä voi toteuttaa kuka tahansa. Cosmopolitanin mukaan sitä kannattaa kokeilla todella korkean vyötärön omaavien shortsien tai housujen kanssa.

Voit katsoa kuvia inspiraatioksi näistä trendeistä täällä.

Lähde: Cosmopolitan