Isä huolehti, että pieni tyttärensä saisi osallistua halloween-perinteeseen lentomatkasta huolimatta.

Yhdysvalloissa on halloweenin aikaan tapana, että lapset lähtevät karkki vai kepponen -kierrokselle naamiaisasuihin pukeutuneena. 3-vuotiaalta Molly-tytöltä tämä halloween-perinne oli kuitenkin lähellä jäädä väliin lentomatkan takia, mutta hänen kekseliäs isänsä kuitenkin piti huolen, ettei näin käy.

Molly ja hänen isänsä olivat lennolla Bostonista San Franciscoon ja lennon aikana isä jakoi muille matkustajille karkkeja sekä viestin, jossa pyysi matkustajia antamaan karkkeja Mollylle, kun hän lennon aikana kävelisi lentokoneen käytävää pitkin.

”3-vuotias tyttäreni, Molly, oli harmissaan, kun hän ei voisi mennä karkki vai kepponen -kierrokselle tänä vuonna tämän lennon takia, joten päätin tuoda kierroksen hänen luo”, isä oli kirjoittanut viestiin.

”Jos olet halukas, kun pieni donitsini kulkee käytävää pitkin, ole kiltti ja pudota tämä karkki hänen koriinsa. Kruunaat hänen halloweeninsa”, isän viestissä sanottiin.

Huffington Postin mukaan lennolla ollut Stephanie Kahan jakoi kuvan viestistä Twitterissä ja nimesi julkaisun yhteydessä Mollyn isän vuoden isäksi.

”Sydämeni suli, kun näin viestin”, Kahan kertoi.

Yhden lapsen äiti sanoi Huffington Postille, että Molly jutteli innostuneesti hänen takanaan ennen lennon lähtöä, kuinka hän ei malttanut odottaa karkki vai kepponen -kierrosta San Franciscossa.

”Minua suretti niin hänen puolestaan, koska ajattelin hänen aikovan lähteä kierrokselle laskeuduttuamme, joka oli keskiyöllä San Franciscossa ja tiesin, että hän tulisi pettymään”, Kahan kertoi.

”Mutta kun lentoa oli kulunut noin 1,5 tuntia, isä alkoi jaella karkkeja viestin kera”, hän jatkoi.

Kahanin mukaan muut matkustajat olivat innoissaan osana pikkutytön halloween-kokemusta.

”Kun hän pääsi takaisin istumapaikalleen, isä kysyi oliko hänellä hauskaa ja hän vastasi olevansa valmis syömään karkkinsa”, Kahan kuvaili tytön kokemusta.

Voit katsoa Kahanin julkaiseman twiitin isän suloiseen eleeseen liittyen alta ja jos se ei näy, löydät sen myös täältä. Kahan paljasti myös Twitterissä, että Mollyn halloween-asu oli donitsi.

Stephanie Kahan

@stephaniekahan
OMG, my heart is exploding right now. Dad of the year just passed out candy to everyone on the flight so his 3 year old could trick or treat

Lähde: Huffington Post