Yhdysvaltalaiset uutissivustot raportoivat viimeisimmästä kouluampumisesta Floridassa ystävänpäivänä, joka oli kahdeksastoista tapaus vuonna 2018.

Vuosi vaihtui vasta alle kaksi kuukautta sitten, mutta valitettavia uutisia on mahtunut siihenkin aikaan paljon. Tapahtumat ovat luonnollisesti aiheuttaneet suurta järkytystä ja surua. Tapahtumia on seurannut tärkeä maailmanlaajuinen keskustelu aseturvallisuudesta.

”Luulimme, että se oli vain harjoitus.”

Oppilaat olivat jo tottuneet hälytyksiin, sillä koulussa toteutettiin päivittäin turvallisuusharjoituksia. Monet koulun oppilaat ovat myös kertoneet uutislehdille, että kouluampuja on aina käyttäytynyt epäilyttävästi. Haastatteluiden mukaan opiskelijat ovat jopa vitsailleet siitä, että kyseinen 19- vuotias mies ”Olisi seuraava kouluampuja”. Ampuja oli kyseisen koulun entinen oppilas, joka erotettiin häiritsevän käytöksen vuoksi oppilaitoksesta.

Ampujalla oli lukuisia kuvia aseista Instagram -tilillään.

Ampuja oli laittanut useita kuvia aseistaan ja ampumisharjoituksistaan sosiaaliseen mediaan. Opettajia oli myös ohjeistettu ottamaan yhteyttä vartioihin jos he näkevät kyseisen miehen reppu selässä koulun alueella.

Ampuja pidätettiin tapahtuman jälkeen koulun lähistöltä.

Lähde: theguardian.com,  abc.com

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia