Oletko sinä jo lisännyt tämän juoman elintapoihisi?

Meidän kannattaisi terveellisen ruuan lisäksi panostaa myös siihen, mitä juomme. Usein käytämme paljon aikaa ja energiaa siihen, mitä syömme, mutta emme välttämättä käytä yhtä paljon aikaa sen miettimiseen, mitä meidän kannattaisi juoda.

Moni meistä juo arkisin erilaisia sokeria sisältäviä makeita juomia, kuten mehuja, limsoja tai maustettuja vissyjä. Osa on vaihtanut sokerit makeutusaineisiin ja juo päivittäin erilaisia sokerittomia limsoja tai mehuja. Jos näitä juomia juo lähes päivittäin, ei kehosi tule kiittämään sinua.

Mitä sitten kannattaisi kaikkein mieluiten juoda? Vesi on tietenkin aina hyvä vaihtoehto, mutta vesi ei sisällä vitamiineja tai muita ravintoaineita.

Maailman terveellisin juoma onkin vihreä tee. Tämä juoma auttaa vähentämään tulehduksia, auttaa diabetekseen, vähentää sydänkohtauksen ja halvauksen riskiä, rauhoittaa vatsaa ja suolistoa, auttaa polttamaan rasvaa, parantaa aineenvaihduntaa ja suojaa sinua muun muassa erilaisilta syöviltä, Alzheimerin taudilta ja Parkinsonilta.

Kannattaakin juoda vähintään yksi kupillinen vihreää teetä päivässä, ja kehosi kiittää!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Nastya, Unsplash