Osa meistä etsii oikeaa kumppania pitkään eivätkä kaikki sellaista edes tule löytämään.

Jos vielä etsit, mutta et halua kuulua näistä jälkimmäiseen ryhmään, ehkä on jokin syy miksi et ole häntä vielä löytänyt, josta olisi hyvä olla tietoinen. Ehkä teet jonkin näistä alla olevista virheistä, jotka ovat yleisiä virheitä, kun etsitään sopivaa elämänkumppania.

Kolme virhettä, joita tehdään, kun etsitään sitä oikeaa

1. Ei tiedetä, kenen kanssa ollaan suhteessa.

Ensimmäinen virhe kumppanin etsinnässä on se, että ei ymmärretä, kenen kanssa ollaan suhteessa. Jos kumppaniin ei ole tutustunut oikeasti kunnolla, ei voi tietää onko hän se oikea. Se kyllä selviää jossakin vaiheessa, mutta jos hän ei ole oikea, on hänen kanssaan vain kuluttanut turhaa aikaa. On hyvä tietää hyvissä ajoin, että millaisen henkilön kanssa ei halua olla suhteessa, jolloin suhdetta ei tule edes sellaisen kanssa aloitettua.

2. Ei oikeasti aseta itseään tilanteisiin, joissa oikea kumppani voisi löytyä.

Monet ihmiset etsivät kumppaniaan vääristä paikoista mm. baareista, klubeista, nettitreffeiltä. Mutta samalla tavalla ei myöskään Guccin merkkilaukkua tule löytämään Lidlistä. Oikeaa asiaa pitää etsiä oikeasta paikasta.

3. Pelkkä hyvä kemia ei riitä.

Kemia on tärkeä osa suhdetta, mutta olisi hyvä ymmärtää, että se ei pelkästään riitä. Myös se, että tunteet oikeasti kohtaavat, on tärkeää.

Lähde: Yourtango