Oletko joskus miettinyt, millainen kampaus olisi miesten mielestä kaikkein houkuttelevin? Tutkimus paljastaa, että yksi tyyli on miesten silmissä ylitse muiden!

Oletko seissyt ennen deittejä peilin edessä ja miettinyt, miten kampaisit hiuksesi? Kannattaisiko ne laittaa poninhännälle tai nutturalle, pitää auki tai ehkäpä tehdä lettikampaus? Nyt sitä ei tarvitse enää miettiä, sillä miesten mielipiteitä on kysytty ja heidän makuaan tutkittu.


Tutkimuksessa kysyttiin miesten näkemystä erilaisten naisten hiustyylien houkuttelevuuteen. Tutkimuksen kohteena olivat lyhyet hiukset, keskipitkät hiukset, pitkät hiukset, huolettoman sotkuiset, nutturalla olevat hiukset sekä kampaamattomat hiukset.


Tutkimus paljasta, että enää ei kannata tuhlata aikaa monimutkaisiin kampauksiin ennen treffejä, sillä miehet viehättyivät eniten keskipitkistä ja pitkistä hiuksista, jotka ovat auki vapaina. Tutkimuksen mukaan kyseinen hiustyyli antaa miehelle alitajuntaisesti tunteen, että nainen elää terveellisesti ja voi hyvin.


Älä kuitenkaan ota tutkimusta liian vakavasti. Olet seksikkäimmilläsi kun tunnet olosi itsevarmaksi, joten pidä hiuksiasi juuri niin, kuin itsestäsi tuntuu hyvältä. Voisi olla kuitenkin mielenkiintoista testata eri hiustyylien vaikutusta seuraavilla treffeilläsi!

Jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: The List