Deittisovellusten käyttöön voi saada vinkkejä myös horoskoopeista.

Nykypäivänä monet rakkaustarinat saavat alkunsa deittisovellusten kautta. Oman unelmien kumppanin etsiminen niiden avulla voi kuitenkin tuntua toisinaan työläältä; sovelluksia on niin monenlaisia, profiileja on swaipattavana paljon ja viestittelyn suhteen saa pohtia, tekeekö aloitteen matchilleen ja mitä kaikkea itsestään kehtaa tai uskaltaa kertoa.

Apua voi saada, kun suuntaa katseensa tähtiin – siis tähtimerkkeihin. Cosmopolitanin mukaan oman horoskooppimerkin vahvuuksiin turvautuminen voi tehdä nettideittailusta helpompaa ja hauskempaa.

Alta voit lukea, miten eri horoskooppimerkkien kannattaisi käyttää deittisovelluksia.

Oinas: Tee aloite ja lähetä ensimmäinen viesti

Cosmopolitanin mukaan oinas on horoskooppimerkkien johtaja, joten olet luonnostaan kunnianhimoinen ja tarmokas. Näet sen, pidät siitä, haluat sen, saat sen. Tee siis aloite kiinnostavan tyypin kohdalla. Sinulla on tapana ottaa ohjat käsiin, mikä on viehättävä ominaisuus ihmisessä. Cosmo kuitenkin muistuttaa, että kun teet aloitteen, älä tee sitä tylsällä tavalla. ”Hei, mites menee?” on siis parempi unohtaa ja keksi jotain muuta. Sen sijana ole suora ja sano, mitä todella ajattelet – löydät kyllä matcheja, jotka pitävät tästä.

Härkä: Kysy, mistä hän välittää

Härällä on vahva mieli, keho ja luonne. Harmoniaa ja rauhaa elämässään sekä parisuhteissaan suosivana todella tarkoitat sitä, kun kerrot ettet kaipaa draamaa. Cosmopolitanin mukaan kun viestittelet uusille matcheille, jaa heidän kanssaan arvojasi ja kysy heidän arvoistaan, asioista, joista he välittävät. Eli voit puhua niistäkin seikoista, joita ei vielä aivan tutustumisen alkumetreillä kannattaisi: politiikka, seksi, uskonnot ynnä muut. Härällä deittailussa ei ole kyse vain kemiasta, vaan myös siitä, että löytää rinnalleen ihmisen, joka näkee asiat samalla tavalla.

Kaksoset: Viestittele niin paljon kuin sielu sietää

Kaksoset on tähtimerkkien puhelian tyyppi. Tästä syystä kommunikaatio onkin sinulle todella tärkeää. Cosmopolitan kuitenkin muistuttaa, että kaikki eivät ole kuin sinä, joten tällainen ero voi johtaa suhteen päättymiseen ja siksi on hyvä löytää samanlainen kommunikoija kuin itse olet. Jos hän varoittaa, että on huono viestittelemään tai vain jättää viestisi luetuksi? Unohda hänet. Sillä ei ole merkitystä, kuinka kuuma hän on, koska ansaitset kumppanin, joka haluaa puhua yhtä paljon kuin sinä – tai ainakin kuuntelee.

Rapu: Kysy, miltä hänestä tuntuu

Cosmopolitanin mukaan rapu on yksi herkimmistä tähtimerkeistä. Ihastuminen tapahtuu nopeasti ja vahvasti eikä satunnaiset suhteet tunnu omalta jutulta. Deittisovelluksia käyttäessä sinun kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, miten matchisi puhuu tunteistaan – tai puhuuko hän niistä ollenkaan. Jos hän on kylmä eikä osaa olla haavoittuvainen, ei suhde tule toimimaan. Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisi keskutella syvimmistä salaisuuksista tai itkeä yhdessä, mutta matchiesi pitäisi pystyä puhumaan siitä, miltä heistä tuntuu. Jos hänellä ei ole mielipiteitä mistään, ei hän sovi sinulle.

Leijona: Älä etsi ”täydellistä matchia”

Leijona himoitsee romantiikkaa ja rakastaa olla rakastunut sekä haaveilee siitä, että olisi toinen osapuoli mahtiparissa – kuin oman elämänsä Jay-Z ja Beyoncé. Cosmopolitanin mukaan osaat kuitenkin olla todella kriittinen mahdollisien matchiesi suhteen. Ansaitset ihmisen, joka jakaa rakkautesi läpi yön kestäviä tanssibileitä kohtaan ja ottaa mielellään sinusta kymmeniä kuvia Instagramiasi varten. Mutta jos et anna ihmisille mahdollisuutta, voi sinulta mennä onni ohi. Keskity etsimään ihmisiä, joilla on samankaltaiset kiinnostuksen kohteet kuin niitä, joilla on parhaat kuvat. Se on hauskempaa – ja voit aina myöhemmin opettaa häntä löytämään paremmat kuvakulmansa valokuvia varten.

Neitsyt: Rajoita sitä, miten paljon etsit hänestä tietoa

Cosmon mukaan neitsyen stalkkaustaidot ovat niin hyvät, että hän voisi olla yksityisetsivä. Haluat selvittää tyypistä enemmän ennen kuin annat hänelle liikaa aikaasi. Vaikka on ihan okei tehdä pikainen Google-haku ennen treffejä, ei kannata hypätä kaninkoloon. Sinun ei tarvitse tietää kaikista hänen existään, missä hän opiskeli, mitä hän teki edellisvuonna synttäreillään ja niin edelleen. Jos etsit kaiken tämän tiedon etukäteen, muodostat hänestä mielipiteesi sen tiedon perusteella etkä anna hänelle mahdollisuutta kertoa itsestään itse. Tämä myös syö deittailukokemusta ylipäänsä, kun tiedät liikaa. Pidä siis kiinnostavan tyypin googlailut minimissä.

Vaaka: Anna profiilisi loistaa

Miten asiat ovat esillä on erittäin tärkeä puli nettideittailussa. Vaa’alle ylväys ja kauneus tulee luonnostaan, koska tähtimerkkiä hallitsee Venus. Cosmopolitanin mukaan on kuitenkin syytä huolehtia, että profiilisi kertoo muutakin kuin miltä näytät. Tee siitä kattava ja aito esitelmä itsestäsi: mitä etsit, minkälainen olet ja mitkä asiat sinua kiinnostavat – eli ei siis viittä lähes samanlaista selfietä ja se oli siinä. Anna itsestäsi monipuolinen kuva pelkän upean ulkokuoresi sijaan.

Skorpioni: Etene hitaasti

Skorpionia hallitsee Mars (seksi ja aggressio) ja Pluto (intensiivisyys), joten hän on todella intohimoinen. Sinä todella annat kaikkesi suhteillesi ja seksuaalinen kemia on sinulle todella tärkeää. Kun löydät tyypin, josta pidät, olet valmis määrittelemään suhteen nopeasti. Cosmopolitan kuitenkin suosittelee etenmään hitaasti. Nauti flirttailusta. Käy rennoilla trefefillä. Anna yhteyden muodostua toisen ihmisen kanssa. Tällä tavoin todella opit tuntemaan hänet ja voit päättää, pidätkö hänestä todella.

Jousimies: Lähetä outoja meemejä

Jousimiehelle huumori on todella tärkeää. Cosmon mukaan kaipaat naurua, koska ilman sitä elämä tuntuu hajuttomalta ja mauttomalta. Olet usien viihdyttäjä, mutta kaipaat ihmistä, joka saa sinut nauramaan. Sinulla on tapana tykästyä kuumiin tyyppeihin, mutta jos hän ei ymmärrä huumorintajuasi, kyllästyt nopeasti. Olipa sinulla hänen kanssaan samanlainen maku meemien suhteen tai hän voi kerrata sinulle hauskimman uuden TV-sarjan tapahtumat, täytyy hänen osata kuitenkin pitää sinut varpaillaan. Joten kokeile, ymmärtääkö hän sinua ja lähetä hänelle oudoin tviittisi, TikTok-klippisi tai meemi.

Kauris: Suhtaudu deittailuun kuin työhön

Kauris rakastaa rakkauta, mutta joskus unohtaa antaa sille aikaa. Cosmopolitanin mukaan työsi tai muut vastuut ahmaisevat sinut kitaansa ja nettideittailu tuntuu kuin kotityöltä. Suhtaudu sen sijaan deittailuun kuin työhön – olethan kuitenkin todella hyvä myös työssäsi. Ole selkeä tarkoitusperistäsi ja kohtele mahdollisten matchien profiileja kuin ne olisivat CV. Unohda ne tyypit, jotka eivät vastaa sitä, mitä haet ja lopulta löydät tyypin, joka pitää kiinnostuksesi yllä.

Vesimies: Tiedä, mitä haluat ja et halua

Vesimies deittailee enemmän mielellään kuin sydämellään – sinulle täytyy käydä järkeen, että voit kuvitella itsesi toisen ihmisen kanssa. Cosmopolitanin mukaan kun selvität tätä, saatat vaikuttaa vaikealta tulkita tai jopa etäiseltä. Siksi profiileja selatessa ole tietoinen siitä, mitä haluat sekä siitä, mitä et halua. Ole avoin siitä, mitä haet ja löydät todennäköisemmin itsellsi sopivan fantastisen matchin.

Kalat: Luota vaistoosi

Cosmopolitanin mukaan kalat on totaalinen romantikko ja nettideittaillessa hän saattaa uppotua haaveisiin ennen ensimmäisiä treffejä. Ennen kuin alat kuvitella hääkellojen soittoa, kuuntele intuitiotasi. Minkälainen viba tyypistä todella tulee? Onko hän kiltti ja kunnioittava? Imet helposti itseesi muiden energiaa, joten sinun täytyy varmistaa, ettet hyppää suhteeseen pelastaaksesi toisen tai ole tekemisissä emotionaalisen vampyyrin kanssa. Tällainen toisi elämääsi vain toksisuutta etsimäsi rakkauden sijaan.

Lähde: Cosmopolitan