Kaikkien kanssa ei ole helppoa olla ja pysyä ystävänä.

Toiset solmivat läheisiä koko elämän kestäviä ystävyyssuhteita jo lapsena ja nuorena. Joillekin tuntuu taas vaikealta ylläpitää ystävyyttä eikä sitä välttämättä edes halua. Jos kuulut näistä jälkimmäiseen osaan, saattaa se johtua horoskooppimerkistäsi. Sellaisenkin kanssa ystävänä pysymisestä voidaan palkita, jonka kanssa se ei ole helppoa.

Kuusi vaikeimpana ystävyyden kokevaa horoskooppia

6. Vaaka

Vaaka on sijalla 6, koska vaaka haluaa pysyä neutraalina tilanteissa, joissa pitäisi osata kertoa oma mielipide vahvasti. Siitä voi laistaa, jos ei ole kovin hyvänä ystävänä. Vaaka ei osaa valita riidassa puolta, mutta hänen kanssaan on silti helppoa tulla toimeen, mutta ei kovin helposti sydänystäväksi.

5. Oinas

Oinas on tottunut olemaan ensimmäinen, kun kyse on jostakin kilpailemisesta. Oinaalta on vaikea saada anteeksi, joten ystävyys ei ole hänen kanssaan helppoa.

4. Neitsyt

Neitsyillä on sellainen maine, että he ovat kovia tuomitsemaan. Heistä tuntuu helposti, että heitä ei kunnioiteta tarpeeksi. Sellaisen kanssa on vaikea olla ystävä.

3. Skorpioni

Skorpioniin on vaikea tutustua ja vieläkin vaikeampaa tulla läheiseksi ystäväksi. Sen eteen, että skorpionista saa hyvän ystävän eli murennettua hänen paksun kuorensa, pitää tehdä paljon. Kaikki eivät sitä jaksa tehdä.

2. Jousimies

Jousimies pitää seikkailuista, eikä hänellä tunnu olevan koskaan aikaa ystäville. Hänen kanssaan joutuu sopimaan aikatauluista tarkkaan, jotta ne sopivat yhteen. Jos se sopii, että hän ei aina ehdi vastaamaan viesteihin, niin ehkä hänen kanssaan onnistuu ystävystymään.

1. Kaksoset

Kaksoset on vaikein horoskooppimerkki, jonka kanssa onnistua ystävystymään. Hänen kanssaan on helppo ystävystyä, mutta niin on monen muunkin. Jos on valmis aina uusien ihmisten esittelyyn, onnistuu ehkä olemaan myös tämän horoskooppimerkin ystävä. Ystävyys tulee kuitenkin sisältämään paljon kaaosta eikä se sovi heikkohermoisille.

Lähde: Bestlife