Käytätkö sinä tätä väriä, kun käyt treffeillä?

Meillä kaikilla on yleensä suosikkivärimme ja tiedämme, mikä päällämme näyttää hyvältä. Erityisesti, jos olemme menossa treffeille uuden ihmisen kanssa, on äärimmäisen tärkeää, että näytämme mielestämme hyvältä ja tunnemme olomme sitä kautta itsevarmoiksi.


Sinulla on todennäköisesti myös muutamia lempivärejä, jota suosit pukeutumisessasi. Monen mielestä punainen on seksikäs väri, kun taas vaikkapa musta ja tumman sininen ovat todella tyylikkäitä.


Tiede on kuitenkin osoittanut, että on yksi väri, jota et missään nimessä saisi käyttää, kun haluat tuntea itsesi viehättäväksi toisen silmissä. Toisin sanoen, älä valitse tätä väriä päällesi, kun olet menossa treffeille!


Tämä väri on keltainen! Tutkimuksen mukaan 39 % miehistä ja 31 % naisista vastasi, että keltainen väri treffikumppanin päällä vähentäisi kumppanin viehätysvoimaa.


Huolehdi siis seuraavillasi treffeilläsi, että et kaiva päällesi vaatetta, joka muistuttaa treffikumppaniasi sitruunoista, kanarialinnuista tai sinapista, sillä muuten treffit saattavat jäädä ainoiksi!


Nappaa neuvo talteen ja jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: Best Life