Erosta toipuminen ei usein ole helppoa, vaikka tietäisimmekin, että se oli oikea ratkaisu. Tämä yllättävä ja helppo kikka kuitenkin voi auttaa sinua pääsemään erosta yli nopeammin!Moni yrittää toipua erosta syömällä lohturuokaa ja lempiherkkujaan, näkemällä ystäviään, kuuntelemalla eromusiikkia ja katselemalla erosta kertovia elokuvia.


Nyt on kuitenkin löytynyt uusi keino erosta selviämiseen, joka todennäköisesti tulee sinulle yllätyksenä. Tämä todella uusi ja yllättävä keino on kuitenkin tutkitusti auttanut monia pääsemään yli erosta.


Uusi tutkimus osoittaa, että pelkästään se, että ajattelet tekeväsi jotain, joka auttaa sinua toipumaan erosta, itseasiassa auttaa sinua oikeastikin toipumaan erosta. Tämä ajattelu siis toimii eräänlaisena placebo-efektinä.


Tästä voisi antaa seuraavan esimerkin: jos esimerkiksi uskot, että meneminen hierontaan, shoppailu, kasvohoito tai vaikkapa personal trainerin hankkiminen parantaisi oloasi ja auttaisi sinua toipumaan erosta, sinun ei itseasiassa tarvitse edes todellisuudessa tehdä näitä asioita. Tutkimuksessa nimittäin todettiin, että pelkästään näiden asioiden ajatteleminen, ja usko siihen, että ne voisivat auttaa, auttavat sinua pääsemään erostasi yli ja voimaan paremmin.


Sinulla ei siis tarvitse olla varaa kaikkiin ylellisiin tapoihin toipua erosta, vaan riittää, että unelmoit näistä asioista ja uskot, että ne voisivat auttaa.


Olisitko uskonut, että voisit tällä tavalla auttaa itseäsi toipumaan? Unelmoimaan, siis!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Health Digest