Vältä tekemästä tätä mokaa, sillä se voi pilata kaiken!

Etsitkö itsellesi kumppania, mutta sinulla on vaikeuksia löytää ketään, joka olisi sinulle sopiva? Saatat tehdä yhden yleisen virheen, mikä estää sinua tutustumasta oikeisiin tyyppeihin.

Deittailu ei missään nimessä ole helppoa, ja jokainen kohtaa väistämättä esteitä kumppanin etsinnässään. Kaiken lisäksi ei suinkaan ole helppoa löytää ihmistä, jonka kanssa voisit olla pitkässä parisuhteessa.

Deittailuun kuuluukin paljon erilaisia mokia, joita meistä kuka tahansa joskus tekee. On kuitenkin olemassa yksi iso ja yleinen virhe, jota voidaan pitää kaikkein pahimpana deittailumokana. Tätä virhettä sinun ei kannata missään nimessä tehdä.

Tämä virhe on se, ettet uskalla ikinä ottaa ensimmäistä askelta. Tämä virhe nimittäin johtaa siihen, ettet todennäköisesti ikinä tutustu niihin ihmisiin, joihin oikeasti haluaisit tutustua lähemmin. Kuulostaako tutulta? Oletko sinäkin usein kohdannut ihmisiä, jotka vaikuttavat todella puoleensavetäviltä, mutta et yksinkertaisesti uskaltanut sanoa hänelle mitään?

Hyvä paikka harjoitteluun ovat erilaiset deittailualustat, joissa voit puhumisen sijaan harjoitella ottamaan ensimmäisen askeleen kirjoittamalla! Lisäksi kannattaa muistaa, että suurin osa miehistä pitää sitä todella seksikkäänä, kun nainen ottaa ensimmäisen askeleen!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Cosmopolitan / Kuva: Alan Quirvan, Unsplash