Tämä on monelle syy numero yksi päättää suhde toisen kanssa.

Kaikkien parisuhteiden ei ole tarkoitus kestää ikuisesti. Vaikka eri pariskunnat eroavat eri syistä, on tietysti paljon yhteisiä tekijöitä, jotka usein johtavat ongelmiin suhteessa.

Yleisiä syitä ovat muun muassa pettäminen, luottamusongelmat tai vaikkapa etäisyys. Syitä on monia, ja jokainen pariskunta on erilainen.

Tuore tutkimus on kuitenkin osoittanut yhden erityisen suuren ja yleisen ongelman. Monelle ei varmasti ole tullut mieleenkään, että tämä voisi olla näin iso ongelma. Yllättävää kyllä, sitä se kuitenkin monelle on.

Eräässä hiljattain tehdyssä tutkimuksessa nimittäin todettiin, että niinkin yksinkertainen asia kuin ruokailutottumukset voivat tulla pariskunnan väliin. Tuhannelle osallistujalle tehdyn kyselyn mukaan yksi kolmesta vastaajasta sanoi, että jos heidän kumppaninsa söisi liikaa roskaruokaa, se rikkoisi heidän suhteensa.

Harvalle meistä on varmaan tullut mieleenkään, että jättäisi kumppaninsa siksi, että tämä käy liikaa pikaruokaloissa. Ilmeisesti joillekin tämä on kuitenkin niin iso ongelma, että se johtaa jopa eroon.

Huh huh, jättäisitkö sinä kumppanisi tämän syyn takia?

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life