Fanit ympäri maailman olivat järkyttyneitä, kun heidän TV-ikoninsa kuoli 31. joulukuuta.

Betty White oli kuollessaan 99-vuotias. Hänen kuolemastaan on nyt paljastettu lisää yksityiskohtia. Kuolinsyy oli luonnollinen kuolema ja hän kuoli nukkuessaan. Mutta hänen ystävänsä ja näyttelijätoverinsa ovat saaneet kuulla, mitä White sanoi viimeiseksi sanakseen.

Edesmennyt mies Allen Ludden pysyi Whiten mielessä kaikki nämä vuodet

White ja Allen Ludden ehtivät olla naimisissa lähes 20 vuotta. Ludden kuoli mahasyöpään vuonna 1981 ollessaan 63-vuotias. Kuten vaimonsa, myös hän oli näyttelijä ja tv-persoona. Hänet tunnettiin parhaiten Password -peliohjelman juontamisesta. White tapasi hänet ollessaan vieraana tässä ohjelmassa.

Whiten agentti Jeff Witjas on kertonut, että tähti ei pelännyt kuolemaa, koska hän uskoi saavansa olla jälleen miehensä kanssa. Sitä White taisi viimeiselle hetkellään myös ajatella, koska hänen viimeisen sanansa kerrotaan olevan ”Allen”.

White puhui edesmenneestä aviomiehestään ja heidän suhteestaan monissa haastatteluissa vuosien varrella. Allen oli hänen kolmas miehensä. Vaikka mies kuoli jo monia vuosikymmeniä sitten, ei White enää mennyt uusiin naimisiin. Hän on kertonut haastatteluissa, että hänellä oli elämänsä rakkaus, eikä hän sen enempää voinut enää saada.

Lähde: Bestlife