Suklaamuna painaa huimat 25 kiloa ja sen rinnalle on tehty viisi pienempää, kaunista suklaamunaa.

Palkittu kokki Cherish Finden on loihtinut belgialaiselle suklaata valmistavalle Godivalle heidän tähän mennessä suurimman ja kalleimman pääsiäismunan, kertoo The Independent. Upea suklaaherkku on näytillä Godivan Lontoon myymälässä Regent Streetillä pääsiäisen alla.

Pääsiäismuna on tehty tummasta suklaasta kokonaan käsin ja se on koristeltu kultapölyllä ja valkosuklaalla. The Independentin mukaan suklaamuna painaa 25 kiloa ja sen rinnalle on viisi pienempää, 420 grammaa painavaa suklaamunaa, jotka on myös tehty käsin.

Näyttävä pääsiäismuna on 5 000 punnan arvoinen eli noin 5 700 euroa. Ainutlaatuisen suklaamunan tekemiseen Findeniltä ja hänen työryhmältään meni 192 tuntia.

”Tämä on ensimmäinen pääsiäiseni Godivalla ja koska meidän Atelier egg- munista on tullut eräänlainen perinne, halusin ensimmäisen virallisen luomukseni (Godivan) luovan kehityksen kokkina olevan jotain vaikuttavaa ja todella ikuistaa siihen brändin taiteellisen ja ensiluokkaisen ammattitaidon”, Finden kertoi suklaamunasta.

”Designia varten sain inspiraatiota Godivan kytköksistä Belgian kuninkaallisiin. Tämä vuosi on myös suuri Britannian kuninkaalliselle perheelle, joten kuninkaallinen tuntui minusta osuvalta valinnalta”, hän jatkoi.

Cherish Finden 黄淑柔 🇬🇧🇸🇬

@cherish_finden
a hand crafted Godiva Faberge Atelier egg in Regent Street Store 🐣 #alwaysgodiva #godivaeaster #chocolate #chocolatelove #chocolateaddict

Findenin mukaan Godiva on tunnettu yksityiskohtaisesta taiteellisuudesta, mikä luovan kehityksen kokin mielestä tulee esiin suklaamunan sisällytetyistä yksityiskohdista sekä isossa pääsiäismunassa että viidessä pienemmässä. Finden korosti, että jokainen yksityiskohta on tehty käsin.

”Olemme tehneet töitä läpi yön viikonloppuna ja meille on lähetetty työkaluja Godivan päätoimistolta Belgiasta varmistaakseen, että tämä on mestarityö”, Finden paljasti.

The Independentin mukaan aiemmin maaliskuussa Godiva julkisti Findenin toimen valvoa ja johtaa menujen kehitystä merkin kahviloille, jotka lanseerataan ympäri maailman tämän ja ensi vuoden aikana. Singaporesta kotoisin oleva Finden on hionut taitojaan kotikaupunkinsa parhaimmissa hotelleissa ja on saanut yli 25 mitalia kansainvälisistä ruonalaittotapahtumista.

Cherish Finden 黄淑柔 🇬🇧🇸🇬

@cherish_finden
£5000 Easter Egg at Godiva Regent Store
independent.co.uk/life-style/foo…

Lisää kuvia upeasta pääsiäismunasta löydät täältä.

Lähde: The Independent