Horoskooppimerkkien välillä on suuria eroja siinä, mitä pettämiseen tulee.

Pettämiseen liittyy useita erilaisia syitä, eivätkä kaikki pettäjät petä samasta syystä. Osa saattaa kokea, ettei saa parisuhteessa tarpeeksi huomiota, osa haluaisi seksiä enemmän kuin kumppani sitä haluaa ja osa on vain yksinkertaisesti kyllästynyt liittoonsa.

Eräs avioliittojen ulkopuolisiin suhteisiin keskittynyt deittailusivusto analysoi käyttäjiltään keräämäänsä dataa, ja teki analyysin perusteella mielenkiintoisen havainnon: data kertoo selkeästi, että osa horoskooppimerkeistä on selkeästi todennäköisempiä pettämään, kuin muut merkit.

Lista etenee vähiten todennäköisistä pettäjistä aina todennäköisimpiin pettäjiin.

Skorpioni
Skorpioni on intohimoinen ja lojaali, ja todennäköisyys pettämiseen on vain 3 %.

Vesimies
Vesimiehet ovat datan perusteella lojaaleja kumppanilleen, ja pettämistodennäköisyys on vain 4 %.

Jousimies
Jousimiehet eivät tunnetusti tottele sääntöjä, mutta samalla he ovat kuitenkin todella rehellisiä. Myös jousimiehillä pettämistodennäköisyys on vain 4 %.

Oinas
Oinaat ovat hyvin intohimoisia, mutta samalla myös motivoituneita, ja motivoituneisuus lisää yleensä heidän tarmoaan saada avioliitto toimimaan. Oinaan todennäköisyys pettämiseen on vain 5 %.

Kalat
Kalat tunnetaan charmistaan, romanttisuudestaan ja huomaavaisuudestaan. Heidänkään pettämistodennäköisyytensä ei ole kovin korkea, sillä se on vain 6 %.

Neitsyt
Neitsyillä on kova metsästysvietti, ja heidän todennäköisyytensä pettämiseen nouseekin jo 8 %:iin.

Leijona
Leijonat ovat sekä lojaaleja, että myös huomionhakuisia. Heidän pettämistodennäköisyytensä on sama kuin neitsyillä, eli 8 %.

Ravut
Ravut tunnetaan lojaaliuudestaan ja sitoutumisestaan, mutta samalla ravut ovat myös kovia houkuttelemaan ihailijoita. Heidän todennäköisyytensä pettämiseen onkin jo 9 %.

Härkä
Härät ovat yleensä todella fyysisiä, ja he arvostavat nautintoa. Heidän todennäköisyytensä pettämiseen nouseekin jo 11 %:iin.

Kauris
Kauriit keräävät usein ongelmia ympärilleen, ja heidän pettämistodennäköisyytensä onkin jo huomat 12 %.

Kaksoset
Kaksoset voivat olla kaksinaamaisia, epäkypsiä, armottomia ja pinnallisia. He pettävät jo 14 %:n todennäköisyydellä.

Vaaka
Kaikkein todennäköisimpiä pettäjiä ovat vaa’at. Vaakojen pitäisikin olla tarkkana, etteivät he ylittäisi rajoja etsiessään huomiota suhteen ulkopuolelta. Tämä hurmaava horoskooppimerkki pettää jo 16 %:n todennäköisyydellä.

Kuulostavatko tulokset uskottavilta? Kommentoi artikkelin alle oma kokemuksesi!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: Freestocks, Unsplash