Naiset kohtaavat elämänsä aikana treffirintamalla erilaisia miehiä. Me kuvittelimme nämä miehet Starwars-hahmoiksi.

Treffaillessa vastaan tulee mitä erilaisempia ja omalaatuisempia miehiä. Toiset miehistä voisi unohtaa järjestäen, kun taas toiset jättävät naisiin lähtemättömän vaikutuksensa ollessaan erityisen charmantteja ja avuliaita. Tästä joukosta valikoituu myös tyypillisesti se yksi sydänkäpynen, jonka uskaltautuu loppupeleissä kiikuttamaan alttarille käsipuolessaan.

Löytyykö sinun rinnaltasi juro Chewbacca tai päämäärätietoinen Han Solo? Entä oletko törmännyt riettaaseen Jabba the Huttiin tai pahansisuiseen Darth Vaderiin? Kenties olet rakastanut suloista ewokkiakin, mutta rakkautenne ei kestänyt syystä tai toisesta. Me listasimme, millaisia miehet olisivat Starwars-hahmoina. Tunnistatko nämä miehet elämässäsi tai elämäsi polun varrelta?

1. Yoda

Tämä mies on se, kenen neuvoja ja ohjenuoria kuuntelet mielelläsi. Uskot hän sanomisiaan ennemmin kuin muiden, koska hän on harvoin väärässä. Hän on viisas ja oppinut.

2. Darth Maul

Tämä mies on tehnyt sinulle pahaa menneisyydessä. Hän on loukannut tai satuttanut sinua verisesti, minkä vuoksi saatat jopa pelätä häntä. Hän saattaa myös piinata sinua yhä.

3. Darth Vader

Tämä mies pyrkii vaikuttamaan alati kierolla tavalla päätöksiisi, jonka jälkeen hän uskottelee sinulle, että teet huonot päätöksesi aivan itsenäisesti. Hän on häijy ja manipuloiva.

4. Ewokki

Hän on se sympaattinen mies, joka tukee sinua vaikeuksien ja omien taistojesi keskellä, vaikka kamppailisi itsekin ongelmien kanssa. Hän on kultainen ja avulias, kunhan hän kokee sinut luottamuksensa arvoiseksi.

5. C3PO

Tämä mies on hyvä neuvottelija ja rakastettava kumppani. Hän uhrautuisi vuoksesi, jos tilanne niin vaatisi. Hän on täsmällinen, hienoeleinen ja hallittu kaikessa, mitä hän tekee.

6. Chewbacca

Hän on se mies, joka pitää aina lupauksensa ja seisoo rinnallasi tapahtui mitä tahansa. Hän ei välttämättä osaa kommunikoida tuntemuksiaan selkeästi, mutta tiedät ilman sanojakin, että hän on kultaakin kallimpaa.

7. Han Solo

Hän on miehekäs mies, joka tietää mitä haluaa ja ottaa haluamansa. Hän tuntee oman arvonsa ja näyttää muille mallia. Seikkailunhaluisena hän johdattaa sinut paikkoihin, joita et ole aiemmin nähnyt.

8. Jabba the Hutt

Hän on pahansuopa, ivallinen, sarkastinen ja erittäin laiska luonteeltaan. Hän saattaa myös rötöstellä muiden kustannuksella ja huijata kylmäverisesti muita ihmisiä. Hän ei koe syyllisyyttä teoistaan.

9. Luke Skywalker

Hän on rohkea ja uhmakas, mutta kokematon – mahdollisesti nuoruuden rakkautesi ja ensi-ihastumisesi. Hän tekisi mitä vain vuoksesi, koska hän uskoo suurempaan voimaan ja kohtaloon. Häntä ei voi lannistaa.

10. R2-D2

Tämä mies on erittäin tekninen ja taitava käsistään. Hän osaa korjata rikkinäisiä asioita ja huoltaa mielellään kaiken tarpeellisen. Hänellä saattaa olla kova kuori, mutta hän on syvällä sisimmässään lämminhenkinen.

 

Löytyykö tämänkaltaisia miehiä sinun elämästäsi? Jaa alla kommenteissa!