Taapero matkii mallienonsa poseerauksia – katso hupaisan suloiset kuvat

Mitä saadaan, kun yhdistetään seksikkyys ja suloisuus? Ainakin Baby and the Body -Instagram-sivu.

Mallina työskentelevä Aristotle Polites on saanut kovan kilpailijan hurmaavudeessa siskonpojastaan, 18 kuukauden ikäisestä Augiesta. Taaperon äiti ja Politesin isosisko Katina Behm on luonut hauskan Instagram-sivun, jolla hän julkaisee kuvia Augiesta matkimassa mallienonsa valokuvien poseerauksia.

Behmin perustama Baby and the Body -sivu näki päivänvalon maalikuussa. Kaikki sai alkunsa, kun Behm ei saanut Augien ylle napitettavaa paitaa.

”Kuva hänestä paidassaan ja paljaan vatsansa kanssa sai minut nauramaan, koska se näytti siltä kuin sen olisi kuulunut romanttisen romaanin kanteen”, taaperon äiti sanoi.

”Otin valokuvan ja hoksasin, että veljelläni on varmasti tällainen kuva omalla Instagram-sivullaan, mikä on täynnä mallikuvia”, hän jatkoi.

Äiti oli oikeassa. Tämän jälkeen Behm on yhdistellyt veljensä mallikuvia ja taaperostaan ottamia kuvia, joissa Augie matkii enonsa kuvia.

Behmin perustaman Instagram-sivun suosio on alkanut kasvaa. Cosmopolitan julkaisi artikkelin enosta ja siskonpojasta sunnuntaina 22. lokakuuta, jolloin Instagram-sivulla oli 19 000 seuraajaa, kun niitä tätä kirjoittaessa on reilut 26 000.

Alta voit katsoa vielä hieman lisää esimerkkejä Baby and the Body -sivulla julkaistuista kuvista ja lisää löydät täältä.

Lähde: Cosmopolitan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.