Rakastettu Sinkkuelämää-sarja sai jatkoa viime vuoden lopulla alkaneessa uudessa sarjassa.

And Just Like That… –nimeä kantavalle Sinkkuelämään paluusarjalle on vahvistettu jatkoa. HBO Max tiedotti tiistaina, että sarja saa toisen kauden.

”Olen ilahtunut ja innostunut kertomaan lisää tarinoita näistä eloisista, rohkeista hahmoista, joita näyttelevät nämä voimakkaat, mahtavat näyttelijät”, sarjan vastaava tuottaja Michael Patrick King kommentoi jatkouutista.

”Fakta on se, että olemme kaikki ilahtuneita. Ja noin vain… meidän Seksielämämme tekee paluun”, hän lisäsi.

And Just Like That… -sarjan ensimmäinen kausi seurasi kymmenen jakson verran Sinkkuelämää-sarjasta sekä -elokuvista tuttujen hahmojen elämää ja esitteli myös joukon uusia hahmoja. Tapahtumat sijoittuivat vuonna 2010 julkaistun Sex and the City 2 -elokuvan tapahtumien jälkeen 11 vuotta myöhemmin.

Paluusarjassa niin Carrien (Sarah Jessica Parker) kuin hänen kahden läheisen ystävänsä Mirandan (Cynthia Nixon) ja Charlotten (Kristin Davis) elämät mullistuivat eri tavoin. Alkuperäisessä sarjassa sekä elokuvissa nelikoksi ystävysporukan täydentänyt Samantha oli mukana vain viestein, koska häntä näytellyt Kim Cattrall ei enää halunnut palata rooliinsa.

Paljon keskustelua jaksoista

Paluusarja keräsi miljoonayleisön, mutta vastaanotto oli ristiriitainen. Jaksot juonenkäänteineen ja värikkäine hahmoineen herättivät paljon keskustelua.

”Olemme ilahtuneet tästä syntyneestä kulttuurisesta keskustelusta, jonka synnyttivät nämä hahmot ja tarinat, jotka sijoittuvat maailmaan, jonka me jo tunnemme ja jota niin kovin rakastamme”, HBO Maxin alkuperäissisältöjen johtaja Sarah Aubrey sanoi.

”Emme malta odottaa, että fanit pääsevät näkemään, mitä toisella kaudella on luvassa”, hän jatkoi.

Sarjan päätähdet Parker, Nixon ja Davis ovat kaikki julkaisseet uutisen toisesta kaudesta omissa sosiaalisen median profiileissaan. Oletettavasti siis kolmikko nähdään myös kakkoskaudella, mutta heidän tai muiden näyttelijöiden paluuta sekä kakkoskauden julkaisuajankohtaa ei vielä tätä kirjoittaessa ole vahvistettu.

Alta voit katsoa And Just Like That… -sarjan Instagram-sivulla julkistetun vahvistuksen kakkoskaudesta. Ykköskauden sekä Sinkkuelämää-jaksot ja -elokuvat löydät HBO Maxista.