Kahdeksan juonikuviota olisi mennyt sarjassa toisella tavalla, jos se tehtäisiin nykypäivänä.

Rakastettu Sinkkuelämää-sarja alkoi 20 vuotta sitten, kun sen ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 6. kesäkuuta 1998. Suomessa sarja saatiin televisioruutuihin kesällä 1999 ja vuoden 2004 marraskuussa esitetyn viimeisen jakson jälkeen sitä on uusittu säännöllisesti eri kanavilla – parhaillaan Ava-kanavalla pyörivät sarjan 4. kauden jaksot ja kaikki kaudet ovat juhlavuoden kunniaksi katsottavissa maksullisella HBO Nordicilla.

Maailma on ehtinyt muuttua paljon sen jälkeen, kun Sinkkuelämää on tehty eikä The Independent voinut olla miettimättä, minkälaisia sarjassa nähdyt parisuhteet ja hahmot olisivat nykypäivänä. Sivusto kävikin läpi kahdeksan juonikuviota sarjan kuuden kauden ajalta ja päivitti ne vuoteen 2018.

Tältä Sinkkuelämää-sarjan 8 juonikuviota näyttäisi nykypäivänä:

Carrie ei olisi tullut jätetyksi muistilapulla

Nykyajan digimaailmassa Berger ei olisi eronnut Carriesta muistilapulla, jossa lukee ”En pysty, älä vihaa minua”, sillä hän ei olisi The Independentin mukaan edes muistanut, että muistilappuja on olemassa, saati sitten tyytynyt käyttämään sellaista apuna eroamiseen. Sen sijaan nykypäivän mukaan hän olisi ”ghostannut” Carrien, eli lopettanut kaiken kommunikaation ja vain kadonnut deittimaailman syvyyteen ilman mitään hyvästejä.

Samantha olisi seksuaalisen joustavuuden esikuva

Samantha oli jo Sinkkuelämään ensiesityksen aikaan ylpeä seksuaalisuudestaan ja eikä hahmo kumarrellut normeja. Nykypäivään päivitettynä hahmo olisi vapaa heteronormatiivisista rajoitteista ja tunnistautuisi panseksuaaliksi. Samantha sanoo yhdessä jaksossa olevansa ”trysexual”, kokeilevansa kaikkea kerran, joten The Independentin mukaan panseksuaalisuus olisi tapa uudelleenmuotoilla tämä termi.

Charlotte olisi mennyt naimisiin vain kerran

Charlotte ei olisi The Independentin mukaan tavannut Harrya ja mennyt tämän kanssa naimisiin, koska hän olisi tuntenut joutuvansa olemaan naimisissa Treyn kanssa pitääkseen upean Park Avenuen asunnon – nykyisessä taloudellisessa ilmapiirissä asuntoja ei anneta pois ilmaiseksi, etenkään New Yorkissa. (Nainen.comin toimitus on tästä kohdasta eri mieltä The Independentin kanssa.)

Carrie olisi kokeillut polyamoriaa

Sen sijaan, että Carrie olisi juossut karkuun kohdattuaan nuoren Seanin seksuaalisesti vapaamieliset ystävät, hän olisi käyttänyt tilaisuuden ja kokeillut polyamoriaa muutaman kuukauden ennen kuin hän olisi todennut koko konseptin olevan hieman liian hämmentävä.

Carrien ja Aidanin suhde ei olisi koskaan toiminut

Monet Sinkkuelämään fanit rakastavat Carrien ja Aidanin suhdetta. Nykypäivänä se olisi kuitenkin ollut tuomittu epäonnistumaan, koska Carrie olisi ollut tuottelias muotivaikuttaja ja Aidan olisi pian kyllästynyt olemaan hänen Instagram-poikaystävänsä.

Magda ei olisi tuominnut Mirandan itsetyydytystä

Töitä tehdessään Magda löytää Mirandan lelulaatikon, hänen vibraattorinsa. The Independentin mukaan nykypäivänä kodinhoitajalla ei olisi kuitenkaan ollut samanlaista ongelmaa asian suhteen kuin sarjassa. Sen sijaan, että Magda olisi piilottanut vibraattorin, olisi tilanne synnyttänyt syvän keskustelun kahden naisen välillä siitä, minkälaisia tabuja naisten itsetyydytykseen vielä liittyy.

Carrien pieru olisi ollut feministinen kannanotto

Carrie tunsi suurta häpeää pieraistuaan vahingossa Kihon vieressä. Nykypäivänä tuo pieru olisi ollut paljon enemmän kuin vahingossa päästetty rupsu. The Independentin mukaan se olisi ollut järisyttävää feminiinisten ihanteiden ravistelua, jonka Carrie olisi tehnyt tarkoituksella testatakseen Kihon sietokykyä ja sitä, kuinka ajan hermolla hän on. Luonnollisesti Kiho olisi epäonnistunut ja päätynyt tähdittämään Unelmien poikamiestä todettuaan ensin Carrielle, ettei häntä vain kiinnosta.

Miranda ei olisi sietänyt häirintää ”voileivältä”

Miranda on omanlaisensa ikoni, joka ei ole koskaan saanut osakseen niin suurta tunnustusta kuin muut hahmot. Oman arvonsa tunteva, vahva ja itsenäinen Miranda ei nykypäivänä olisi hiljaa hyväksynyt voileiväksi pukeutuneen miehen huutelua kadulla, saati että olisi fantasioinut hänestä. Itse asiassa tätä kohtaamista ei olisi edes tapahtunut, koska nykyisin tuollaiset miehet piileskelevät huonosti istuvan leipäasun sijaan deittisovellusten profiileissa, jotka pursuavat munakoiso-hymiöitä.

Lähde: The Independent