Kuumat kuvat miesmallista Hämähäkkimieheksi pukeutuneena keräävät ylistyssanoja somessa.

Kerroimme viime syksynä valokuvaaja Sarah Hesterin ja miesmalli ja valokuvaaja Zach Howellin seksikkäistä Harry Potter -kuvauksista, joiden aikana syntyneet kuumat kuvat villitsivät netissä – voit lukea artikkelin aiheesta täällä.

Samainen kaksikko on toteuttanut toisetkin kuvaukset, joista on alkanut levitä kuvia netissä. Tällä kertaa he siirtyivät kirjallisuudesta sarjakuvien maailmaan: Howell vaihtoi Harry Potterin taikasauvan ja Rohkelikko-vaatetuksen Peter Parkerin Spider-Man-asuun.

Kuvat ovat jälleen saaneet positiivisen vastaanoton ja sekä valokuvaajan että mallin Instagram-sivuilla julkaistuissa kuvissa kommentit ovat varsin ihastuneen oloisia:

”Minun puhelimeni uusi taustakuva.”

”Hyvä Luoja anna armoa!”

”Pidin jo ennestään Spider-Manista… Pidän hänestä nyt enemmän.”

”Hyvän tähden… Peter Parker ei ole koskaan näyttänyt paremmalta… Onko kellään antaa nenäliinaa ennen kuin alan kuolata? Lol!”

Kuumat kuvat ikuistanut Hester kertoi Huffington Postille, että lisää vastaavia kuvauksia on luvassa ja hänellä on paljon ideoita tulevaisuutta varten.

”Se on vain puhdasta viihdettä. Se on hauskaa. On olemassa niin paljon seksualisoituja naisversioita fiktiivisistä hahmoista ja on siistiä tutkia toista puolta”, valokuvaaja kertoi.

Alla on hieman esimakua kuvausten lopputuloksista ja lisää löydät Hesterin kotisivuilta.

Mitä pidät Howellin Spider-Manista? Kerro mietteesi kommenteissa!

Lähde: Huffington Post