Sabotoitko parisuhdettasi? Nämä merkit sen paljastavat

Sabotoinko parisuhdettani, miettivät monet naiset.

Aina parisuhteen päättyessä naiset alkavat etsiä syypäätä tilanteeseen. Joskus käy kuitenkin niin, että naiset itse ovat sabotoineet oman parisuhteensa.

Liialliset odotukset

Yksi merkki siitä, että sabotoit suhdettasi on se, että odotat liikaa kumppaniltasi. Sinun pitäisi koettaa olla realistinen ja pitää erillään tosielämä romanttisten komedioiden juonista. Ole siis varovainen, sillä epärealistiset odotukset ovat tapa tuhota parisuhteesi.

Menneisyydessä roikkuminen

Pitämällä menneestä kiinni teet hallaa nykyiselle suhteellesi. Exäsi saattoi satuttaa sinua pahasti, että nyt yleistät ja ajattelet kaikkien miesten olevan samanlaisia. Mutta eivät he ole, joten anna tunnustusta kumppanillesi ja luota häneen. Jos et tee niin, olet luultavasti yksi niistä naisista, joka sabotoi suhteitaan. Päästä siis irti menneestä ja keskity nykyiseen ja tulevaisuuteen.

Pisteytys

Pisteytyksen takana oleva oikea syy on, että tunnet itsesi väärinymmäretyksi ja epäarvostetuksi. Naiset sabotoivat suhteitaan laskemalla mitä ovat tehneet parisuhteensa eteen ja miten kumppani on vastannut omilla teoillaan. Pisteytyksen sijaan on parempi puhua ja selvittää asiat.

Älä tyydy

Älä tyydy vähempään kuin mitä todella haluat. Mieti, mistä oikeasti pidät ja mene sen perään. Jos haluat vakavaa sitoutumista, älä tyydy johonkin satunnaiseen vain, koska pidät hänen seurastaan.

Pysy uskollisena uskomuksillesi

Älä koeta muuttaa itseäsi vain sen takia, että haluat hänen rakastavan sinua. Hänen pitäisi hyväksyä ja rakastaa sinun todellista itseäsi. Näin pysyt uskollisena omille uskomuksillesi ja parisuhteesi perustuu aidolle tuelle.

Lähde: Become Gorgeous


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.