Seuraavat asut saavat miehen innostumaan toden teolla!

Kun olet menossa ensimmäisille treffeille jonkun kanssa, haluat tietysti olla parhaimmillasi, ja näyttää mahdollisimman hyvältä. Moni saattaa ajatella, että eivät miehet oikeasti edes huomaa, miten nainen on pukeutunut, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Miehet nimittäin kyllä kiinnittävät huomionsa pukeutumiseesi, etenkin, jos saat sillä heidän päänsä sekaisin.

Miehet eivät ehkä kiinnitä huomiotaan vaatteisiisi tavallisena arkipäivänä, kun olette seurustelleet jo pitkään, mutta ensi treffeillä hän kyllä huomaa, ja se kannattaakin käyttää hyödyksi!

On nimittäin olemassa tiettyjä asuja ja vaatteita, joilla voit tehdä mieheen vaikutuksen ensimmäisillä treffeillä!

Seuraavat asut ovat sellaisia, joiden avulla saat parhaiten miehen huomion, ja hänet hullaantumaan sinuun!

 1. Pikkumusta
  Pikkumusta on klassikko, josta miehet todellakin pitävät! Se on simppeli, mutta samalla tyylikäs, ja korostaa hyvin kehosi kurveja. Se myös käy lähes mihin tahansa tilaisuuteen, paitsi jos olette menossa ekoille treffeille metsään patikoimaan.

 2. Selästä avoin mekko
  Tämä mekko saa miehen villiksi, sillä sen avulla voit näyttää paljon ihoa, mutta näyttää silti hienostuneelta. Näytä ihoa mieluummin selkäpuolelta, kuin rintakehästä. Värillä ei juurikaan ole väliä, mutta välttele keltaista, sillä se on tutkimusten mukaan väri, joka sytyttää miehet kaikkein epätodennäköisimmin.

 3. Simppelit korut
  Älä yritä tehdä mieheen vaikutusta sillä, että puet päällesi joka ikisen korun, jonka omistat. Se saa nimittäin luultavasti aikaiseksi täysin päinvastaisen reaktion. Valitse sen sijaan joko yksi näyttävä koru, tai vaikkapa simppelit korvakorut ja simppeli rannerengas, tai vaikkapa sormus ja kaulakoru. Tässä tapauksessa vähemmän on enemmän.

 4. Väljä yläosa ja tiukka lyhyt hame
  Tämä asu saa sinut näyttämään pidemmältä ja hyvin seksikkäältä, ja sopii hyvin tilanteeseen, jos mies on hieman vakavan tai virallisen oloinen. Hame korostaa hyvin kurvejasi ja erityisesti peppuasi, ja pääset myös esittelemään sääriäsi. Musta hame on paras vaihtoehto, sillä se myös kaventaa.

 5. Korkeat korot
  Miehet rakastavat korkokenkiä naisella, sillä ne saavat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja tekevät sinusta todella naisellisen näköisen. Sinun ei silti tarvitse vetää jalkaasi 15 cm stilettikorkoja, sillä jo 5-10 sentin korot ajavat asian!

 6. Korkeavyötäröiset farkut
  Miehet pitävät kaikkein eniten farkuista, joissa on korkea vyötärö, sillä se korostaa naisen kurveja kaikkein parhaiten. Ne kaventavat vyötäröäsi ja saavat puolestaan peppusi näyttämään pyöreämmältä. Tämä asu saa sinut näyttämään todella hyvältä, mutta samalla siltä, että et ole yrittänyt nähdä liikaa vaivaa.

  Kokeile edellä mainittuja asuja seuraavilla treffeilläsi, ja tee mieheen vaikutus!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Love Around Me