Tyttö muuttaa itsensä julkkisten kopioksi muun muassa ruoan ja folion avulla.

Australialaisesta Riley Dashwoodista on tullut suosittu seurattava Instagramissa, kun hänen tekemänsä versiot julkkisten tyyleistä nousivat otsikoihin. 9-vuotias Riley käyttää erilaisia taloustavaroita julkkisten matkimiseen ja lopputuloksena on hulvattomia kuvia.

Esimerkiksi näyttelijä Emma Stonen tämän vuoden Oscar-gaalan asusta Riley teki oman versionsa ruskean mekon, vohveleiden ja teipin avulla. Laulaja Rihannaa hän sen sijaan matki kattilan ja folion avulla.

Riley ei suoriudu hulvattomista versioistaan aivan omin voimin, vaan hän saa apua vanhemmiltaan.

”Se on perheprojekti, joka oli meistä hauskaa tehdä yhdessä”, Riley kertoi Bored Pandalle.

”Aloimme tehdä kuvia Instagramiin viime vuonna, mutta teimme vuosia sitten videolla version Shia LaBeoufista vuosia sitten YouTube-kanavalleni”, hän sanoi.

Rileyn mukaan perhe käyttää hauskaan projektiin vapaa-aikaansa. He tekevät yhden tyylin joka viikonloppu ja siihen kuluu aikaa 15-45 minuuttia – alla versio näyttelijä-laulaja Zendayan asusta.

Bored Pandan mukaan yleensä Rileyn isä valitsee joukon asuja, joita he voisivat matkia. Tämän jälkeen Riley ja hänen äitinsä käyvät läpi valokuvia ja valitsevat suosikkinsa.

Jo mainittujen Emma Stonen, Rihannan ja Zendayan lisäksi osansa Rileyn versioinneista ovat saaneet muun muassa Nicki Minaj, Gigi Hadid ja Kim Kardashian-West. Voit katsoa alta muutaman esimerkin Rileyn hauskoista versioista eri julkkisten asuista ja lisää löydät hänen Instagram-sivultaan täällä.

Gigi Hadid

Haley Bennett

Nicki Minaj

Joy Villa

Ashanti

Kim Kardashian-West

Rihanna

Lil Pump

Kylie Gillies

(kuvassa näkyvää nuolta klikkaamalla pääset katsomaan videon, miten tämä tyyli toteutettiin)

Julian Daigre

Lähde: Bored Panda