Pikkutyttö erottui joukosta omasta halustaan ja hurmasi nettikäyttäjät.

5-vuotias Ainsley-tyttö on hurmannut ihmiset ympäri maailman tultuaan tanssikoulunsa prinsessapäivän viettoon hot dog -asuun pukeutuneena, kun taas kaikki muut olivat prinsessoina. Kuva Ainsleystä asussaan on lähtenyt leviämään somessa, kun muun muassa tanssikoulun väki twiittasi kuvan tanssikoulun tytöistä.


Huffington Postin mukaan nettikäyttäjät ovat ylistäneet 5-vuotiasta omaperäisyydestään ja hänen asunsa myötä #hotdogprincess-hashtag tuli käyttöön. Holly Springs School of Dancen johtaja Marilyn Chappell kertoi Huffington Postille, että Ainsleyn asuvalinta muistuttaa kaikkia omaksumaan omana itsenään olemisen.

”Me kaikki tarvitsimme johtajan sanomaan ’Hei, ole oma itsesi'”, Chappell sanoi.

”Kuinka siistiä on, että pikkutyttö hodariasussa lähettää tällaisen viestin maailmalle”, hän lisäsi.

Chappellin mukaan prinsessaviikko on lasten mahdollisuus pukeutua esitysvaatteisiinsa tai pukeutua huvikseen. Tapahtuma oli kuitenkin avoin myös omille tulkinnoille ja henkilökunta ilahtuikin Ainsleyn nähdessään.

”Me rakastimme sitä. Meistä se oli mainiota. Olemme kaikki itsensä ilmaisemisen puolella … joten ajattelin, että tämä on täydellistä”, tanssikoulun omistaja kommentoi.

Ainsleyn asua ja omaperäisyyttä on kehuttu paljon somessa, mutta Huffington Post nosti esiin yhden twiitin, joka summaa monien tuntemukset hyvin:

”Uskalla olla hodari prinsessoja pursuavassa maailmassa”, Jillian Ackerman twiittasi.

Katso lisää twiittejä täältä.

Mitä sinä pidät Ainsleyn asusta? Kommentoi alla!

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia