Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on pelkästään aiheena niin kamala, että se aiheuttaa kylmiä väreitä.

Tämä pätkä herättää varmasti voimakkaita tunteita meissä jokaisessa. 2:14 minuuttia kestävällä videolla mies saapuu tapaamaan 14-vuotiasta poikaa, jonka hän löysi netistä. Pedofiili ei kuitenkaan tiedä, että 14-vuotiasta poikaa ei ole olemassa ja hän joutuu vastuuseen teoistaan.

”To Catch a Predator” on ohjelma, jossa toimittajat ja poliisit tekevät yhteistyötä napatakseen kiinni pedofiileja. Rikolliset saatiin kiinni tekaistujen feikkiprofiilien avulla, jossa toimittajat pääsivät sopimaan seksuaalisen kanssakäynnin yksityiskohdista sekä tapaamispaikasta. Netissä käydyn keskustelun perusteella saadaan tarvittavat todisteet, joiden turvin pedofiilit voidaan laittaa telkien taakse.

Tällä kertaa tilanne oli kuitenkin erityisen kamala, sillä isä oli tuonut rikospaikalle myös oman poikansa, joka on vasta taapero.

Taapero
Kuva: Youtube

Poika astelee talon sisään isänsä kanssa ja ei ilmeisesti ymmärrä, millaiseen rikokseen hänen isänsä on syyllistymässä. Poliisit ja toimittajat joutuvat shokkiin ja päättävät mennä tilanteeseen väliin, jotta pieni poika ei saisi traumoja. Toimittaja kehottaa isää astelemaan ulos, jonka jälkeen poliisit tulevat laittamaan hänet rautoihin. Samaan aikaan yksi poliiseista ottaa pienen pojan syliinsä ja soittaa hänen äidilleen.

Isä itkee ja valittelee, kuinka käsiraudat ovat tiukalla – on kuitenkin varmaa että hän tulee viettämään jonkin aikaa telkien takana!

Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on kaikin puolin kamala asia, jota ei voi hyväksyä missään olosuhteissa.

Jaa uutinen, jotta aiheesta keskusteltaisiin ja vanhemmat muistaisivat kehottaa lapsiaan olemaan varovaisia tuntemattomien ihmisten kanssa.