Pariskunta järjesti virtuaaliset häät – Ne olivat paremmat kuin he osasivat edes kuvitella

Monet parit ovat joutuneet perumaan häänsä koronapandemian takia. Niin kävi myös tämän jutun pariskunnalle, mutta he pääsivät silti järjestämään häänsä, mutta niiden virtuaalisena versiona.

Pariskunnan oli tarkoitus järjestää häät, mutta ne jouduttiin perumaan. Sinne oli kutsuttu sukulaisia ja ystäviä, mutta vierasmäärä ei ollut ihan mahdottoman suuri. Häitä oli järjestetty vuoden ajan, joten niiden peruuntuminen oli suuri isku. Säästääkin oli pitänyt pitemmän aikaa. He kertovat The Lily -lehdessä sarjakuvan kautta kuinka tästä iskusta selvittiin.

Kun häät oli peruttu, morsiamen silmät kostuivat, aina kun hän näki hääpukunsa. He luulivat, että vuonna 2020 on mahdotonta järjestää häitä. Mutta pian heidän kaksi hyvää ystäväänsä keksivät hyvän idean, että häät voitaisiin järjestää virtuaalisesti.

Häät päätettiin järjestää ”Tietokonehäinä” eli ne lähetettiin Zoom– videoneuvottelupalvelun kautta. Tässä vaiheessa, kun häät päätettiin pitää tällä tavalla, ei aikaa ollut enää kuin kuukauden verran. Pari sai naimaluvan sähköpostin kautta. Vieraslistaa pystyttiin kasvattamaan, joten he pystyivät kutsumaan kaikki haluamansa henkilönsä häihinsä, koska vierasmäärä ei vaikuttanut häiden hintaan.

Pari vuokrasi häitä varten kauniin talon, jotta häälähetystä ei tarvinnut lähettää heidän pienestä asunnostaan. Häälähetyksessä oli mukana kaikki samat osat kuin heidän fyysisiin häihinsä oli suunniteltu. Zoom-lähetyksiä varten tehtiin myös harjoituksia, jotta puheet ja muut saatiin kunnolla harjoiteltua. He miettivät, että tällaisia häitä ei olisi voitu edes järjestää esimerkiksi 10 vuotta sitten.

Päivä oli hääparin mielestä täydellinen ja epätodellinen. Juuri ennen häälähetyksen alkamista, naapuri käynnisti ruohonleikkurin, mutta hääparin apurit olivat nopeita, ja saivat naapurin lopettamaan ruohonleikkuun häiden ajaksi. Päivä oli mahtava ja täynnä rakkautta!

Pari halusi vielä kertoa yhden positiivisen asian, joka koskee juuri virtuaalisesti järjestettäviä häitä. He pääsivät vaihtamaan rennompaa kampetta päälle heti 10 minuuttia seremonian jälkeen. Se tuskin onnistuisi perinteisissä häissä?

Lähde: The Lily


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.