Oletko koskaan miettinyt, kuinka helppo sinua on rakastaa? Sitä on aika vaikea itse arvioida.

Ehkä voisit kysyä siitä muilta, mutta sille ei ole tarvetta, koska horoskooppimerkkisi kertoo sen. Tässä alla on järjestetty horoskoopit siten, että ensimmäisenä on vaikeimmin rakastettava merkki ja viimeisenä helpoiten.

1. Neitsyt

Neitsyt lähestyy yleensä suhteita johtajan elkein ja hyvin analyyttisellä tavalla. He pitävät ihmisiä ensin käden ulottuvuudella ennen kuin ovat varmoja, että voivat luottaa heihin, vaikka he eivät tee sitä tarkoituksella.

2. Skorpioni

Skorpionit ovat kuningattaria tai kuninkaita, jotka eivät tiedä mitä haluavat. Heitä todella vaikea lukea, mutta he kyllä paljastavat tunteensa ajan myötä. Mutta silloin he eivät ehkä ole enää valmiita suhteeseen.

3. Jousimies

Jousimies on hyvin impulsiivinen. Se tekee jollakin tavalla hänestä erittäin jännittävän kumppanin, eikä kukaan kyllästy hänen seurassaan. Mutta suhteeseen hänen kanssaan on vaikea päästä, koska hän etsii aina seikkailuja ja seuraavaa adrenaliinipiikkiä. Mutta jos joku pääsee juoksemaan hänen rinnalleen, on hän siitä todella tyytyväinen.

4. Vesimies

Vesimies on varautunut tyyppi, joka haluaa pitää kiinni yksityisyydestään. Hän ei halua avautua, eikä hän päästä helposti ketään lähellensä. Hän tarvitsee sellaisen puolison, johon hän voi luottaa ja uskaltaa rakastua.

5. Kauris

Kauris on käytännöllinen, tehokas ja kova tekemään töitä. Siksi he ovat uskomattoman luotettavia ja hyviä työntekijöitä ja työkavereita. Mutta se voi tarkoittaa myös sitä, että he suhtautuvat jokaiseen suhteeseen kuin liiketapahtumaan. Kukaan ei halua tuntea, että heitä tarkastellaan ja punnitaan etujen ja haittojen luetteloinnin kautta. Kauriin täytyy oppia luottamaan sydämeensä yhtä paljon kuin siihen mitä järki sanoo, jotta hän voi löytää kestävän rakkauden.

6. Kaksoset

Kaksosilla on sellainen maine, että he eivät osaa tehdä päätöksiä ja että he ovat liian tunteikkaita. Heidän kanssaan kommunikointi voi olla uuvuttavaa. mutta kun he rakastuvat, he rakastavat koko sydämestään. He antavat puolisolle itsestään kaiken, joka voi tuntua välillä jopa pelottavalta.

7. Leijona

Mikään merkki ei ole yhtä dynaaminen ja kiehtova kuin Leijona. Leijonat ovat itsenäisiä, luottavaisia ​​ja varmoja itsestään. Joten jokaisen, joka on suhteessa Leijonan kanssa, on tärkeää tunnistaa, että he eivät koskaan tarvitse sinua. Leijonat tekevät kaikesta normaalia jännittävämpää ja kiinnostavampaa, joten ei ole mikään yllätys, että kaikki rakastavat heitä.

8. Oinas

Aktiivinen, jännittävä ja intohimoinen Oinas tekee kumppanistaan koko ​​maailman keskipisteen. He asettavat kumppaninsa etusijalle ja tekevät parhaansa antaakseen heille kaiken mitä he tarvitsevat. Kukapa ei pitäisi sellaisesta?

9. Härkä

Härkä on erittäin uskollinen. Kun hän rakastuu, on se todella syvää rakkautta. He ovat omistautuneita ja sitoutuneita rakastamaansa henkilöä kohtaan. Tällaista omistautumista ja uskollisuutta on vaikea löytää.

10. Vaaka

Vaaka haluaa kaikkien olevan tyytyväisiä ja onnellisia. Tämä pätee melkein joka asiassa eli myös siinä, miten he rakastuvat. Vaakaa on helppo rakastaa ja he osoittavat puolisolleen rakkautta samalla tavalla kuin puoliso on osoittanut sitä hänelle. He pyrkivät jäljentämään sitä.

11. Kalat

Kaloilla on suuri ja rakastava sydän. He tuntevat syvästi eikä heillä ole vaikeuksia ilmaista rakkailleen mitä he haluavat ja tarvitsevat. He eivät jätä mitään sanomatta. Tällaista rakkautta voi kokea vain kerran elämässä.

12. Rapu

Ravulla on hoitovietti ja heitä on todella helppoa rakastaa. Rapuun voi aina luottaa ja he ovat aina puolison puolella. He ovat täydellisiä kohteita, joihin rakastua. Se mikä on rakkauden tarkoitus, selviää kun on Ravun puoliso.

Lähde: Thought catalog