Oletko sinkku, eikä kumppania tunnu löytyvän millään? Tämä yksi ainoa piirre saattaa selittää sen, että olet vielä sinkku!

Vaikka monet meistä ovat sinkkuja vapaaehtoisesti, toivoisi moni sinkku löytävänsä kumppanin rinnalleen. Joidenkin meistä tuntuu kuitenkin olevan haastavampaa löytää itselleen partneri, kuin toisten. Seuraava tutkimus paljastaa, missä vika saattaa piillä.


Noin puolet sinkuista on sinkku vasten tahtoaan ja toivoisi rinnalleen seuraa. Deittailu on haastava laji, ja toisilla tuntuu aina olevan parempi onni matkassa, kuin muilla. Uusi tutkimus paljastaa, että loppujen lopuksi kyse sinkkuuteen saattaakin olla vain yhdestä ainoasta piirteestä.


Tutkimuksessa selvisi, että syy siihen, ettei puolisoa löydy, saattaa riippua niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin flirttailusta!


Asia onkin täysin looginen: jos haluat houkutella kumppanin rinnallesi, pitää sinun osata flirttailla ja lukea potentiaalisen kumppanin kehonkieltä, jotta pystyt päättelemään, onko kiinnostus molemminpuolista.


Tutkimuksen toteuttanut asiantuntija toteaakin, että henkilöt, jotka kokevat olevansa sinkkuja vasten tahtoaan eivät ole hyviä lukemaan ja tulkitsemaan signaaleja tai flirttailemaan. Lisäsyitä voivat olla myös se, etteivät kyseiset henkilöt vaivaudu panostamaan flirttiin tarpeeksi tai ovat liian nirsoja.


Tutkimukseen osallistuneet sinkut kertoivat, että heillä on suuria vaikeuksia flirttailla leikkisästi ja kiusoittelevasti, eivätkä he myöskään osaa lukea toisen eleistä, onko kiinnostus molemminpuolista.


Oletko sinä sinkku vasten tahtoasi? Nyt onkin hyvä tilaisuus harjoitella flirttailutaitoja!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka ovat sinkkuja, jotta hekin pääsevät harjoittelemaan!

Lähde: Bolde


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.