Ei ole hyvä asia, jos epäterveeltä vaikuttava suhde alkaa tuntua kaikkien aikojen upeimmalta suhteelta.

Joskus epäterveellä pohjalla oleva suhde voi johtua rakkauspommituksesta, joka selittää sen tunteen, että tämä suhde tuntuu hyvältä. Sellaiseen suhteeseen ei kuitenkaan kannata jäädä, koska siinä käy lopulta huonosti.

Mitä on rakkauspommitus ja miksi sitä on niin vaikea tunnistaa?

Jos toinen ihminen osoittaa sinua kohtaan rakkaudenosoituksia, mutta tekee niitä vain manipuloidaksesi sinua, hän pommittaa sinua rakkaudella. Hänen eleensä voivat olla liioiteltuja ja voit saada häneltä liian usein lahjoja, joita et todellakaan odottanut saavasi.

Rakkauspommittaja voi pakottaa sinut olemaan yhä enemmän hänen kanssaan ja viettämään vähemmän aikaa ystäviesi ja läheistesi kanssa. Hän käyttää sinuun valtaa ja tekee sen esimerkiksi viehätysvoimallaan ja romanttisilla yllätyksillä. Eihän tuollaisia eleitä voi olla ihastelematta, ainakaan aluksi. Siksi sitä voi kulkea laput silmillä eikä halua edes tajuta, että kyse ei ole terveistä rakkaudenosoituksista.

Kiinnitä huomioita näihin asioihin, jos epäilet hänen olevan rakkauspommittaja:

1. Hän kommunikoi kanssasi hyvin intensiivisesti.

2. Hän antaa sinulle liikaa lahjoja.

3. Hän nostaa sinut ensin jalustalle, jonka jälkeen kohtelee sinua huonosti.

4. Hän ei kunnioita rajojasi.

5. Suhde etenee liian nopeasti.

Jos nämä kuulostavat tutulta, kannattaisi ehkä keskustella muiden kanssa, vaikuttaako hän muidenkin mielestä rakkauspommittajalta.

Lähde: Self