Oletko jo valmis deittailemaan eron jälkeen? Näistä merkeistä sen voi tunnistaa

Nämä merkit kertovat siitä, että olet toipunut ja voit hyvillä mielen palata takaisin deittailun rintamalle.

Parisuhteen päätyttyä jokainen toipuu omaan tahtiin ennen kuin tekee paluun deittailun pariin. Cosmopolitanin mukaan on kuitenkin tiettyjä merkkejä, jotka kertovat siitä, että olet toipunut erosta ja sydänsuruista ja olet valmis jälleen deittailemaan.

Cosmopolitan listasi kuusi merkkiä, jotka puhuvat sen puolesta, että olet päässyt yli erosta. Jos pystyt hyvällä omatunnolla sanomaan, että samaistut suureen osaan niistä, voit hyvillä mielin tehdä paluun deittimarkkinoille, mutta jos samaistut esimerkiksi vain pariin kohtaan, on parempi jatkaa toipumista ja keskittyä vielä itseesi jonkin aikaa.

Alla kuusi merkkiä, joista tiedät olevasi todella valmis deittailemaan jälleen uusia ihmisiä.

1. Ajatus siitä, että elämässäsi olisi joku uusi ihminen, lämmittää sydäntäsi

Tämä ei Cosmopolitanin mukaan tarkoita siis sitä, että heti eron jälkeen hyppäisi uuden tyypin kanssa sänkyyn. Jos olet todella käynyt läpi eroon liittyviä asioita ja huomaat haaveilevasi vakkarikahvilasi söpöstä myyjästä etkä enää miellä deittailua kamalaksi, olet valmis tekemään paluusi deittailun rintamalle.

2. Olet ehkä hieman tavallaan innoissasi, jos joku osoittaa kiinnostusta sinua kohtaan

”Suuren osan ajasta kun nainen käy läpi eroa, ei hän edes huomaa, että joku on kiinnostunut hänestä”, deittailun ja parisuhteiden asiantuntija Lesley Edwards sanoi.

Jos jokin aika sitten vielä tyrmäsit suoraan sinulle osoitetut iskuyritykset ja lähestymiset, mutta nyt harkitset asiaa ja vastaat ”Ein” sijaan ”Ehkä” tai jopa ”Ehdottomasti”, tiedät edistyneesi. Jos siis ajatus uuden ihmisen kanssa hengailusta ei saa sinua voimaan pahoin, on se vain hyvä merkki.

3. Alat tuntea jälleen perhosia vatsassa ja kipinöitä

Kyse on siis perhosista vatsassa, jännityksestä, pehmoilusta sun muista hyvistä deittailuun liittyvistä tuntemuksista. Ne voivat alkaa pienesti, mutta jos koet niitä ja kenties huomaat kipinöintiä, kun flirttailet jonkun kanssa, ovat ne Cosmopolitanin luonnollisia merkkejä siitä, että olet valmis ihastumaan ja tuntemaan deittailuun liittyviä hyviä tunteita jälleen uuden ihmisen kanssa.

4. Muistelet vähemmän

”Sen sijaan, että katsoisit menneisyyteen, olet suunnannut katseesi enemmän kohti tulevaa”, Edwards sanoi.

Tämä tarkoittaa sitä, että enää yhdistä asioita niin paljon exääsi, kuten esimerkiksi jotain tiettyjä kappaleita, vaan voit kuunnella niitä ilman, että exä tulee mieleen. Elämä vaikuttaa paremmalta ilman ex-kumppania ja ajatuksesi ovat alkaneet siirtyä pois hänestä, mikä on mainiota kehitystä.

5. Yksin meneminen minne tahansa ei tunnu niin pahalta

On täysin normaalia tuntea olonsa yksinäiseksi eron jälkeen ja silloin syytäkin nojautua ystävien ja perheen apuun. Mutta kun huomaat pystyväsi aidosti tekemään asioita omillaan – olipa kyse sitten kävelylenkistä puistossa, elokuviin menosta tai kaupungilla kiertelystä – etkä tunne ahdistusta tai ole varma, että kuolet yksin, alat olla paremmassa paikassa deittailua ajatellen.

6. Sanot useammin ”Kyllä” kuin ”Ei”

Et pelkästään suostu siihen, kun ystäväsi ehdottaa, jos järkkäisi sinulle sokkotreffit, vaan sanot yleisestikin enemmän ”Kyllä” asioille. On kuin olisit herännyt unesta, jota erohelvetti voi olla, ja valitset koti-illan sijaan ajanvieton ystävien kanssa ulkona. Cosmopolitanin mukaan on aika nostaa malja, sillä olet valmis deittailemaan jälleen.

Lähde: Cosmopolitan


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.