Lina on polyamorisessa suhteessa usean eläkeläismiehen kanssa.

Nuori kolumbialaisnainen Lina on noussut seuratuksi puheenaiheeksi sen jälkeen, kun tieto hänen erikoisesta parisuhdejärjestelystään alkoi levitä verkossa.

Lina seurusteli aiemmin oman ikäistensä miesten kanssa, mutta suhteet päättyivät aina pettymyksiin. Nainen tajusi, että hän voisi suunnata romanttisen huomionsa eläkeläismiehiin, sillä näin hän voisi saavuttaa emotionaalisen ja taloudellisen vakauden aiempaa paremmin.

Erään suhteen päättyessä Lina muisti, että hänen naapurinsa vanha aviomies aina flirttaili hänen kanssaan. Lina totesi, että eläkeläismiesten keskuudessa hän olisi paljon halutumpi, sillä vanhemmat miehet olisivat valmiita tekemään mitä tahansa ollakseen nuoremman naisen kanssa.

Lina pani toimeksi, ja on nyt onnellisesti polyamorisessa suhteessa seitsemän eläkeläismiehen kanssa, jotka kaikki tukevat häntä taloudellisesti.

– Analysoituani kaikkia suhteitani aloin ajatella, ettei vanhoilta ihmisiltä tarvitse pyytää mitään. He antavat kaiken, koska heidän iässään he eivät tule saamaan kaltaistani naista. Siksi päätin etsiä vanhat eläkeläiseni,” Lina kertoi Última Hora Valle -lehdelle.

– He tulevat pitämään minut onnellisena koko ajan, nainen jatkaa.

Linan poikaystävät – Carlos, Simón, Jesús, Pablo, Manuel ja kaksi muuta, jotka eivät halunneet paljastaa nimiään – tietävät kaikki toisistaan ja ovat väitetysti sujut jakamaan nuoren naisen keskenään. He vastaavat kaikki Linan taloudellisista kuluista ja auttavat häntä kotitöissä. Miehet suorastaan kilpailevat hänen suosiostaan.

Lina kertoo palkitsevansa poikaystäviensä anteliaisuuden jakamalla vuoteensa useammin niiden kanssa, jotka tukevat häntä rahallisesti eniten. Hän selittää kyseessä olevan pikemminkin liiketoiminta kuin romanttinen suhde.

Jotkut Linan tarinan lukeneet ajattelevat, että hän käyttää vanhoja ihmisiä hyväkseen, kun taas toiset ihailevat hänen nokkeluuttaan. Lina itse toteaa, että niin kauan kuin hän ja hänen kumppaninsa ovat tyytyväisiä järjestelyyn, millään muulla ei ole merkitystä.

Lähde: Viikonloppu.com