Nainen keräsi joukkorahoituksella yli 5 000 euroa netissä leikkausta varten.

23-vuotias Gemini Smith keräsi amerikkalaisen My Free Implants -sivuston kautta noin 5 400 euroa rintojen suurennusleikkaukseen. Sivuston kautta naiset voivat pyytää tuntemattomia lahjoittamaan rahaa kauneusleikkaustaan varten.

Brittilehti Metron mukaan Smith alkoi tuntea olonsa onnettomaksi, koska hänen pienet rintansa saivat hänet näyttämään mielestään 12-vuotiaalta pojalta.

“Sanoin aina haluavani rintojen suurennusleikkauksen, mutta saatuani töitä en pystynytkään säästämään leikkaukseen tarvitsemiani rahoja niin nopeasti kuin toivoin, koska olin niin epätoivoinen”, Smith kommentoi.

Lahjoittajat ostivat sivustolta chatti-krediittejä, joiden ansiosta lahjoittajat pystyivät juttelemaan Smithin kanssa. Metron mukaan prosessin on väitetty olevan halpamainen, mutta Smith väittää kiven kovaan, että häntä ei pakotettu tekemään mitään, mitä hän ei halunnut.

“Se on kuin sosiaalinen media. Sen takia, mitä haluat itsellesi tehtävän, ihmiset odottavat tai haluavat sinun näyttävän jotain tai tekevän jotain. Henkilökohtaisesti en tehnyt mitään, mitä en halunnut tehdä rahojen eteen”, Smith sanoi.

Lähde: Metro