Disneyn prinsessoista inspiraationsa saaneet bikinit ovat Disney-fanin unelmien täyttymys.

Disneyn elokuvat ja prinsessat ovat lähellä monen naisen sydäntä ja lähes jokaisella on oma suosikkinsa prinsessoista. Olipa suosikkisi sitten Lumikki, Jasmine tai Pocahontas, voit niin sanotusti tunnustaa väriä ja nauttia kesäpäivistä omaksi lempiprinsessaksi pukeutuneena.

Enchanted Bikinis on julkaissut bikinimalliston, jonka inspiraationa ovat toimineet ihastuttavat Disneyn prinsessat. BuzzFeedin mukaan mallistoon kuuluvia erilaisia prinsessabikinejä saa S-XL-koossa.

”Tehtävänämme on antaa sisäisen prinsessasi loistaa ja lumota kaikki ja kaiken ympärilläsi, kun pukeudut bikineihin. Me uskomme, että jokainen nainen voi tuntea näin ilman asuun puketumista”, bikinimalliston kotisivuilla kerrotaan.

Saatavilla on alaosia niin matalalla kuin korkealla vyötäröllä sekä hameena ja yläosia A-kupista DD-kuppiin (amerikkalaiset koot). BuzzFeedin mukaan kaikissa yläosissa on kaarituet ja olkaimettomiin yläosiin saa varalta mukaan irrotettavat olkaimet.

Jos bikinit eivät ole sinun juttusi, on Enchanted Bikinis tehnyt myös kokouima-asuja, ja jos prinsessojen sijaan pahikset ovat enemmän sinun mieleesi, on saatavilla myös pahisten tyyleihin sopivia uima-asuja. Bikinimalliston uima-asut eivät ole virallisia Disneyn fanituotteita ja tämä tuodaan esiin myös malliston kotisivuilla – lisätietoa bikineistä löydät täällä ja lisää kuvia täällä.

Alta voit katsoa minkälaisia Disneyn prinsessojen inspiroimia bikinejä Enchanted Bikinis on tehnyt – suluissa maininta, mistä animaatiosta hahmo on.

Ariel (Pieni merenneito)

Arielin inspiroimille bikineille on saatavissa myös pyrstyömäinen hame alaosan peitoksi

Aurora (Prinsessa Ruusunen)

Tuhkimo

Vaiana (engl. Moana)

Belle (Kaunotar ja hirvio)

Jasmine (Aladdin)

Lumikki

Pocahontas

Tähkäpää (Kaksin karkuteillä)

Anna ja Elsa (Frozen)

Lähde: BuzzFeed