Seuraajat raivostuivat Taru Kalenovin käytöksestä.

Nainen.com paljasti aiemmin tällä viikolla, että suomalainen, Dubaissa asuva personal trainer ja ex-missi Taru Kalenov pääsee Portugalin Playboyhin. Tarua kuvattiin Dubaissa tällä viikolla.

Nyt temperamenttisena tuittupäänäkin tunnettu Taru on onnistunut suututtamaan pahanpäiväisesti Instagram-seuraajansa. Hän julkaisi kuvapalvelussa videon, jossa hän poseeraa uima-altaalla silikonirinnat lähes paljaana. Kuvan tekstiksi Taru on kirjoittanut ”Kun yrität ottaa täydellisen Instagram videon”. Tällä Taru viittasi siihen, että video epäonnistui.

Videolla Taru menee keskelle uima-allasta ja kun hän huomaa takanaan itseään kookkaamman naisen, hän räjähtää nauramaan. Myös videokuvaaja heittää ihmettelevää kommenttia tilanteesta ja zoomaa useita kertoja tätä naista kohti.

Taru sai videosta kovaa palautetta. Hän selitteli asiaa myöhemmin sillä, että hän ei nauranut naiselle vaan tilanteelle. Selitystä voi pitää erikoisena, koska Taru poseerasi kuvaajalle nimen omaan muiden ihmisten keskellä.

”Ihmisillä meni liikaa tunteisiin toi yks video. Pointti ei ollut se ihminen vaan se että videota yritettiin ottaa ainakin kymmenen kertaa… Vaikka se olisi ollut kaunis, laiha tai pullea, pointti ei ollut henkilössä”, Taru yritti rauhoitella tilannetta.

Lopuksi hän kehottaa kritisoijiaan lopettamaan hänen seuraamisensa.

”Ei tarvitse seurata mua tai kirjoittaa kilometrin mittaisia viestejä”.

Tästä naurureaktiosta moni ärsyyntyi – kuva videosta.

Kuva: Taru Kalenov / Instagram

Tarulla on Instagramissa 28 000 seuraajaa.

Mille on sopivaa nauraa ja mille ei, missä menee hyvän maun raja? Kerro mielipiteesi.

Kommentit

Kommenttia