Osa meistä ei malta odottaa seuraavia juhlia, vaikka edelliset juhlat ovat juuri loppuneet.

Ekstrovertit ovat usein heitä, mutta määritelmän voi tehdä myös tähtimerkkien mukaan. On nimittäin kaksi horoskooppimerkkiä, jotka ovat melkoisia juhlijoita, eikä heille meinaa riittää niiden puolesta mikään. Nämä kaksi merkkiä saattavat tulla yllätyksenä.

1. Vaaka (23. syyskuuta – 21. lokakuuta)

Vaaka on sosiaalinen ja hänellä on aina tiedot kaikista kaupungissa järjestettävistä juhlista. He saavat juhliin usein kutsuja ja tutustuvat niissä uusiin ihmiseen, joiden kautta he pääsevät taas uusiin juhliin. Vaa’an kaverina oleminen tarkoittaa sitä, että hänen seurassaan pääsee mukaan moniin juhliin, konsertteihin sekä muihin paikkoihin, joissa on tarkoitus bilettää.

2. Jousimies (22. marraskuuta – 21. joulukuuta)

Missä tahansa Jousimies onkaan, siellä ovat juhlat käynnissä.

Löydät nämä ystävälliset, erittäin vetovoimaiset tähtimerkit lukuisilta VIP-listoilta sen takia, että heidät halutaan niihin heidän luonteensa perusteella. Näiden villien seikkailijoiden tiedetään olevan ajattelijoita. Jos haluat jännittävän ja loistavan teeman syntymäpäiväjuhlille, valmistumisjuhlille tai muihin juhliin, joiden haluat jäädä vieraiden mieleen ikuisesti, kysy järjestelyavuksi jousimiestä.

Tässä vielä yksi tähtimerkki, joka ei pidä juhlista

Kaksoset (21. toukokuuta – 20. kesäkuuta)

Kaksoset pitää ympäristöstä, joka virkistää häntä. Se ei tarkoita juhlia tai suuria ja mölyäviä väkijoukkoja. He voivat tulla juhliin mukaan, mutta etsivät sieltä hiljaisen nurkan, jossa voivat keskustella muiden vieraiden kanssa älyllisiä keskusteluja. Kaksoset nauttivat omasta seurasta eivätkä juurikaan kaipaa juhlia. He voivat järjestää juhlia, mutta kutsuvat sinne vain vähän ihmisiä.

Lähde: Purewow