Kun sää viilenee, ei muiden ihmisten tapaaminen kuulostaa enää niin mukavalta kuin lämpiminä kesäpäivinä.

Siksi monilla tulee flirttailtuakin vähemmän, kun ei näe kohteita, joille voisi flirttailla. Mutta osa tekee sitä edelleen ja muita enemmän. Kyse on tietyistä horoskooppimerkeistä, joilla on tapana flirttailla muita horoskooppimerkkejä enemmän varsinkin nyt syksyllä.

Nämä tähtimerkit ovat muita kovempia flirttailemaan syksyllä

Vaaka

Vaa’at ovat ystävällisiä ja tasapainoisia sekä flirttailijoita. He haluavat, että muut näkevät heidän paremmin. Koska syksyllä on pimeämpää, pitää vaa’an tuoda itsensä esiin flirttailun avulla yhä enemmän. Vaa’at flirttailevat leikkisällä tavalla.

Skorpioni

Skorpionit ovat emotionaalisia ja tihkuvat yleensä seksuaalisuutta. Kun he flirttailevat, flirttailun kohteena olevasta tuntuu kuin hän olisi ainoa ihminen maan päällä. Se voi olla osittain tottakin, kun monet muut ovat vetäytyneet syksyn pimetessä koteihinsa piiloon. Skorpionit flirttailevat fyysisellä tavalla.

Jousimies

Jousimiesten suorapuheisuus voi vaikuttaa vitsillä, mutta oikeasti he ovat hyvin vakavia. He ovat aina liikkeessä ja valmiita uusiin seikkailuihin, joten syksykään ei estä heitä vähentämään halua olla muiden seurassa. Siksi he ovat usein myös flirttailemassa muille.

Lähde: Purewow