Horoskooppimaailmaa tuntevat ihmiset ovat todenneet, että nämä kolme merkkiä nostattavat eniten muiden niskavilloja pystyyn.


Uskotko sinä horoskooppeihin? Monet, jotka uskovat, ovat muiden reaktioita tarkkailemalla huomanneet, että seuraaviin kolmeen merkkiin muut ihmiset suhtautuvat poikkeuksellisen negatiivisesti. Kuuluuko sinun merkkisi tälle listalle?


Kolme inhotuinta merkkiä ovat:

  1. Leijona
    Moni pitää leijonaa persoonana, jolla on aivan liian iso ego. Kun kuvittelet mielessäsi leijonaa, näet hänet ehkä keikaroimassa 12 ostoskassinsa kanssa, ihailemassa itseään tauotta puhelimensa etukamerasta ja puhumassa kovaäänisesti muiden päälle.

  2. Kaksoset
    Tämä merkki on saanut maineen, että se on kaksinaamainen. Kaksosista ajatellaan, että he ovat ikäviä ystäviä: he peruuttavat aina yhteiset suunnitelmat, kertoo salaisuutesi eteenpäin ja on aina äänessä – pääasiassa puhumassa pahaa sinusta selkäsi takana.

  3. Skorpioni
    Skorpioni herättää usein muissa ajatuksen, että kyseessä on ikävä tyyppi, vähän kuin elokuvan konna. Skorpioni antaa salaperäisen vaikutelman, mutta ikävä kyllä ei hyvällä tavalla. Skorpionit ovat myös saaneet maineen kostonhimoisina ihmisinä.

Kuulostivatko kuvaukset paikkansapitäviltä, vai oletko eri mieltä?

Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka uskovat horoskooppeihin!

Lähde: Pure Wow