Sanotaan että kauneus on katsojan silmissä. Jokainen voi olla kaunis ja viehättävä omalla tavallaan, mutta sen voi määritellä myös horoskooppimerkkien mukaan.

Kaunis voi olla ulkoapäin, mutta silti ruma sisältä sekä toisinpäin. Oletko miettinyt, että oletko muiden mielestä kaunis, seksikäs tai viehättävä jollakin tietyllä tavalla? Ehkä saat nyt siihen vastauksen, kun luet tästä alta oman horoskooppisi kohdalta, kuinka viehättävänä tai kauniina horoskooppimerkkiäsi pidetään.

1. Kauniit varpaat: Kalat

Kalat-horoskooppimerkki on kaunein johtuen heidän luovuudestaan ja siitä että he ovat myötätuntoisia toisia kohtaan. Heillä on myös kauniit jalat ja varpaat, joten alkafetistit antavat heille siitä viehättävien jalkojen pääpalkinnon. Heillä on myös upeat silmät!

2. Viehättävin horoskooppi: Neitsyt

Neitsyt osaa käyttää sanoja niin, että hän näyttääkin sen perusteella viehättävältä.

Hän on nainen rannalla bikineissä, jonka kaunis vatsa vie siellä kaiken huomion. Jos näet Pin-up-tytön, jolla on kapea vyötärö, hän on todennäköisesti horoskoopiltaan Neitsyt.

3. Kauneimmat rinnat: Leijona

Leijona horoskooppi hallitsee sydäntä, ja sydän löytyy rintakehästä. Ja se tarkoittaa samalla sitä, heiltä löytyy maailman kauneimmat rinnat, jos kyseessä on nainen. Heillä on myös hyvä itseluottamus, joten he kulkevat rintakehä pystyssä, joka vain lisää heidän rintojensa näyttävyyttä.

4. Rohkein horoskooppi: Oinas

Koska Oinas hallitsee sitä mitä tapahtuu pään sisällä, osaavat he ilmeillä juuri siten, että he näyttävät kauniilta. Myös heidän älykkyytensä ja kiihkeytensä tekee heistä sekä näyttävän että kauniin näköisen.

5. Herkin horoskooppi: Vaaka

Vaaka on herkkä, oikeudenmukainen ja diplomaattinen, joka näkyy sisäisenä kauneutena. Vaaka kulkee selkä suorana, joten hänen kaunista selkäänsä halua jokainen hieroa.

6. Piilotettua kauneutta: Härkä

Härkä piilottaa kauneutensa. He ovat arkoja ja hyvin aistillisia. Heidän sisäinen kauneutensa kuitenkin löytyy, jos sitä osaa etsiä. Heillä on kaunis kaula. Kun härkänainen nostaa leuan pystyyn, näyttää hän erittäin kauniilta.

7. Silmiinpistävin horoskooppi: Jousimies

Jousimiehen spontaanisuus on sekä hauskaa että houkuttelevaa. He osaavat käyttää jalkojaan paremmin kuin muut, joten heillä on upeat reidet, kuten täysverisillä hevosilla.

8. Rakastettavin horoskooppi: Kaksoset

Olipa hän vain kävelemässä kadulla tai uimassa, huomaat Kaksoset-naisen käsivarret. Yleensä yksi hänen houkuttelevimmista piirteistään löytyy käsistä ja lihaksista, joissa on jotain todella kaunista. He myös mukautuvat hyvin kaikkeen mahdolliseen, joten heidän luonteestaankin on helppoa pitää.

9. Seksikkäin horoskooppi: Skorpioni

Skorpionin päättäväisyys ja itsevarmuus tekevät tästä horoskooppimerkistä seksikkään oloisen. Tämän horoskooppimerkin naiset käyttävät erittäin seksikkäitä alusvaatteita.

10. Kaikkein ihanin horoskooppi: Rapu

Rapunainen on maailman uskollisin nainen. Heillä on myös erittäin kauniin kädet, joita jokainen haluaa kosketella.

11. Gasellimainen Kauris

Kauris voittaisi kisan, jos siinä olisi siinä kisattaisiin todella pitkistä ja näyttävistä jaloista. He ovat kunnianhimoisia, joten he voittaisivat samalla myös juoksukisan.

12. Kauniit nilkat: Vesimies

Kaikkia ei siunata kauniilla nilkoilla, kuten Vesimies-naisia on siunattu. Nämä naiset voivat toimia esimerkiksi kenkämalleina juuri erittäin kauniiden nilkkojen takia. He näyttävät upeilta hameissa ja mekoissa.

Lähde: Yourtango