Suutelu kertoo meistä yllättävän paljon, ja huono suudelma voi pahimmillaan pilata muuten hyvin onnistuneet treffit. Katso listasta, ettet itse vain tee näitä virheitä!

Meillä kaikilla on kokemusta huonoista suutelijoista, ja suutelu voikin kertoa suhteen potentiaalista yllättävän paljon. Moni esimerkiksi uskoo, että huono suutelija on huono myös sängyssä.

Ikävä kyllä asia voi kuitenkin olla myös niin päin, että olemme itse se huono suutelija! Katso seuraavasta listasta pahimmat suutelumokat ja varmista, ettet itse tee niitä!

 1. Kielten kamppailu – kielten ei ole tarkoitus taistella keskenään, eli älä käytä kieltäsi liian rajusti

 2. Likaiset hampaat – ei ole mitään pahempaa kuin jotain ylimääräistä roikkumasta hampaista, kun suutelet! Tarkista siis aina hampaasi ennen pussailua, erityisesti, jos olet juuri syönyt.

 3. Pikajuoksu – älä pidä suudellessa kiirettä! Suutelu voi olla ajoittain hyvinkin kiihkeää, mutta älä pidä kiirettä! Se saattaa tuntua toisesta siltä, kuin yrittäisit syödä hampurilaisen mahdollisimman nopeasti

  .
 4. Liikaa sylkeä – tämä on yksi klassikkomokista! Jos suusi tuntuu liian märältä, juo kulaus vettä, mikä huuhtoo ylimääräisen syljen pois.

 5. Pahanhajuinen hengitys – tämäkin on yksi pahimmista mokista! Vaivaudu sentään pesemään hampaat, jos olet suutelemassa pian jotakuta!

 6. Purkka suussa – apua, ei jatkoon! Purkka pois suusta ennen pussailua, herran tähden!

 7. Älä tuijota – on todella karmivaa, jos huomaa kesken suutelun toisen tuijottavan sinua silmät
  apposen ammollaan! Pidä silmät kiinni ja nauti suutelusta, äläkä karmi toista tuojotuksella!

 8. Huulet kuntoon – on ikävää suudella henkilöä, jolla on kuivat ja karheat huulet. Pidä huulistasi huolta ja rasvaa ne hyvissä ajoin ennen mahdollista suutelua!

 9. Nenä puhtaaksi – suudellessa voi ajoittain olla hyväkin näkyvyys toisen nenään, joten varmista hyvissä ajoin, ettei nenästäsi roiku räkää, ja olet trimmannut nenäkarvasi kuntoon!

 10. Hampaiden kalistelu – tämäkin on klassinen moka! Varo, etteivät hampaanne kolise yhteen ja pidä huulet huolellisesti hampaiden päällä suojelemassa kalistelulta!


  Nyt viimeistään tiedät, mitä välttää suudellessa! Ota neuvot talteen ensi kertaa varten!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: The Talko / Kuva: Dainis Graveris, Unsplash