Treffailu voi olla joskus hermoja raastavaa puuhaa.

Kun ensitreffit menevät nappiin, ne ovat kaiken sen jännittämisen ja vaivannäön arvoiset. Joskus kuitenkin treffiseura on kaikkea muuta kuin mahtava ja teoillaan hän voi saada sinut toivomaan, että olisit jäänyt vain kotiin – tai ainakin päättämään, että toisia treffejä ei tule.

Millaiset asiat sitten voivat pilata mahdollisuudet toisiin treffeihin? Alla 8 esimerkkiä!

1. Paha myöhästyminen – ilman ilmoitusta

Jos joudut odottamaan treffiseuraasi kauan ja kun hän lopulta ilmestyy paikalle kertoen, että myöhästyi, koska vaikkapa viikkasi pyykkejä eikä jaksanut ilmoittaa, ettei ehdi ajoissa, on siinä vaiheessa turha toivoa toisia treffejä.

2. Hän ehdottaa pikapanoa vessassa ennen kuin pääruokanne tulee

Voihan tämän toisaalta ottaa huumorillakin, mutta toisaalta tämä myös kertoo siitä, että treffiseurasi hinkuu päästä pöksyihisi – eikä millään muulla ole väliä.

3. Entisen ikävöinti

Kun suurin osa lauseista alkaa ”Kun me exän kanssa…” tai hän suoraan sanoo, kuinka paljon hän kaipaa exäänsä, päättää moni siinä vaiheessa, että juttu kosahti siihen, koska kukapa haluaisi treffiseuransa terapeutiksi.

4. Muille flirttailu

Jos treffiseura flirttailee elokuvateatterin myyjälle tai ravintolan tarjoilijalle seurassasi, ei sellaisesta tule kuin paha mieli.

5. Tilannepäivitystä kesken treffien

Jos treffiseura päättää kertoa vaikkapa parhaalle kaverilleen, miten treffinne sujuvat viestittämällä siitä vessassa käydessään, on se ihan kivakin juttu – etenkin kun siitä ei tiedä. On täysin eri asia, jos treffiseura soittaa kaverilleen, tai saati sitten äidilleen, ja edessäsi alkaa sepostaa, kuinka mahtavasti treffinne menevät. Tai menivät puheluun asti.

6. Tuplabuukkaus

Jos treffiseura pyytää saada lähteä, koska toiset treffit ovat alkamassa, on hän kahjo, jos kuvittelee saavansa sinut kanssaan treffeille uudestaan.

7. Juopunut seuralainen

Lasillinen viiniä jännityksen poistamiseksi ei ole vielä paha, mutta jos treffiseura on kaatokännissä, treffit loppuvat usein lyhyeen.

8. Piereskely

Kuka ensinnäkin tekee näin ensitreffeillä? Piereskely on yllättävän iso askel parisuhteessa, jota tehdään vasta, kun on tutustunut toiseen – ei ensitreffeillä.

Lähde: The Frisky