Tuntuuko sinusta välillä siltä, että eksäsi kaipaa sinua takaisin?

Aina parisuhteen päättyminen ei merkitse sitä, että toisen tai kummankaan osapuolen tunteet toista kohtaan loppuisivat. Usein tunteet saattavat jäädä pitkäksikin aikaa, ja joskus pariskunta jopa palaa uudelleen yhteen.

Omista tunteistaan on toki helpompaa olla selvillä, mutta miten voi tietää, onko entisellä kumppanilla vielä tunteita sinua kohtaan?

Seuraavat 8 merkkiä paljastavat, että hän kaipaa sinua vielä.

  1. Hän yrittää jatkuvasti laittaa sinulle viestejä tai puhua kanssasi, ja hän näkee paljon vaivaa keksiäkseen uusia syitä keskustella kanssasi. Hän ei selkeästikään ole päässyt sinusta yli.

  2. Hän lähettää usein viestejä, joissa kysyy, kuinka voit ja miten sinulla menee. On hyvä merkki, että häntä edelleen kiinnostaa vointisi.

  3. Hän kyselee lähimmiltä ystäviltäsi, mitä sinulle kuuluu.

  4. Hän haluaa vieläkin tehdä sinulle palveluksia ja auttaa sinua kaikessa aina kun voi. Kun olet kipeänä, hän käy puolestasi kaupassa ja jos kylppärin lamppu pitäisi vaihtaa, hän tarjoutuu ensimmäisenä hoitamaan asian.

  5. Hän pyytää anteeksi menneitä mokia tai asioita, jotka ovat satuttaneet sinua. Jos hän ei välittäisi sinusta enää, ei hän vaivautuisi pyytämään anteeksi.

  6. Hän ehdottaa, että olisi kiva tehdä jotain yhdessä kanssasi.

  7. Hän ostaa sinulle vieläkin syntymäpäivä- tai joululahjoja, ja kaiken lisäksi ne ovat lahjoja, joihin hän on oikeasti nähnyt vaivaa ja joista pidät.

  8. Hänellä on se tietty katse. Tunnistat sen kyllä, kun hän katsoo sinua.

Jos edes osa näistä merkeistä täyttyy, on eksälläsi todennäköisesti edelleen tunteita sinua kohtaan. Kysymys kuuluukin: mitä aiot tehdä asialle?

Lähde: All Women’s Talk / Kuva: Kenny Eliason, Unsplash