Testaa, onko sinun suhteesi jo siinä pisteessä, että osaat rentoutua kumppanisi seurassa!

Kun on kyse rakkaudesta ja parisuhteesta, voimme varmaan kaikki olla samaa mieltä siitä, että yksi tärkeimmistä tavoitteista on päästä suhteessanne vaiheeseen, jossa tunnette olonne todella mukavaksi ja rennoksi.

Seurustelun alkuvaiheet ovat aina hieman jännittyneitä ja ahdistuneita; olette vielä tutustumassa toisiinne ja yrittämässä päättää, kuinka vakavasta suhteesta on kyse. Yksi parhaista asioista parisuhteessa onkin, kun suhde etenee siihen pisteeseen, että olette kumpikin todella rentoja toistenne seurassa.

Luuletko, että saatat olla jo siinä pisteessä kullanmurusi kanssa? Tässä on kahdeksan merkkiä siitä, että olet tyytyväinen suhteeseesi, ja tunnet olosi mukavaksi hänen kanssaan.

  1. Et enää stressaa meikkaamisesta, ja hän saa nähdä sinut ilmankin meikkiä.
  2. Toinen voi välillä ärsyttää ja olla todella rasittava, mutta sehän ei teidän suhteeseenne enää vaikuta mitenkään. Myös sinä saat kiukutella ja murjottaa, ja sekin on ok.
  3. Teidän ei tarvitse nähdä vaivaa pitääksenne toisillenne seuraa, vaan yhdessäolo on stressitöntä ja luontevaa.
  4. Voit lähettää niin paljon viestejä kuin haluat, eikä sinun tarvitse miettiä, kuka laittoi kenellekin tekstarin viimeksi, ja onko edellisestä viestistä kulunut jo tarpeeksi paljon aikaa.
  5. Voitte syödä ruokaa toistenne lautasilta, ja se on kummallekin ok.
  6. Röyhtäileminen tai piereskely eivät ehkä ole varsinainen tavoite, mutta sekään ei maailmaa kaada, jos niin käy.
  7. Voit sanoa mitä haluat ja mitä oikeasti ajattelet, ja tiedät, ettei hän loukkaannu siitä.
  8. Kun hän lähtee ulos kavereiden kanssa, et stressaa mitä hän tekee tai keiden kanssa hän viettää aikaansa, sillä luotat häneen täysin.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: All Women’s Talk