Nämä 8 merkkiä kertovat, että eksäsi haluaa sinut takaisin

Onko sinun exäsi tehnyt seuraavat asiat?

On hienoa, jos parisuhteen pystyy lopettamaan hyvissä väleissä ja voitte pysyä ainakin jonkin tason ystävinä. Jossain menee kuitenkin raja, josta huomaa, onko exäsi sittenkään päässyt sinusta yli. Seuraavat merkit kertovat, että exäsi roikkuu sinussa edelleen.

 1. Hän soittaa sinulle usein
  Soittaako hän kyselläkseen kuulumisia tai keksiikö hän tekosyitä voidakseen ottaa yhteyttä? Tämä on selvä merkki, että hänellä on yhä tunteita sinua kohtaa.

 2. Tykkäyksiä somessa
  Selvä merkki on myös se, että exäsi tykkää kaikesta, mitä julkaiset somessasi.

 3. Kontakti ystäviisi ja perheeseesi
  Ottaako exäsi edelleen yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi? Tätä ei eron jälkeen yleensä tehdä ja tämä kertookin, että exäsi on sinusta edelleen kiinnostunut.

 4. Nostalgia
  Muisteleeko exäsi jatkuvasti menneitä niiltä ajoilta, kun olitte vielä yhdessä? Tämä osoittaa, ettei hän ole päästänyt irti.

 5. Törmäät häneen jatkuvasti
  Törmäätkö yhtäkkiä exääsi joka paikassa? Törmäät häneen lähikaupassasi, kuntosalillasi ja ravintolassa. Tämä ei ole sattumaa, vaan exäsi pyrkii tarkoituksella lähellesi.

 6. Tavaroistasi luopuminen
  Onko exälläsi edelleen sinun t-paitasi ja lukemasi kirja? Jos pyydät häntä palauttamaan tavarasi ja hän kieltäytyy, tiedät, että hän rakastaa sinua vielä.

 7. Hän valehtelee suhteistaan
  Exäsi voi myös kokeilla, saako hän tehtyä sinusta mustasukkaisen kertomalla uudesta suhteestaan, joka on mahdollisesti täysin kuvitteellinen. Jos exäsi yrittää jatkuvasti leveillä naisjutuillaan, taustalla voi olla halu saada sinut takaisin.

 8. Hän haluaa edelleen olla tukenasi
  Onko exäsi jatkuvasti tarjoamassa olkapäätään, kun olet surullinen? Jos exäsi haluaa jatkuvasti olla tukenasi, voi se merkitä, että hän ei ole valmis jatkamaan eteenpäin, eikä välttämättä edes halua.

Kuulostiko jokin tutulta? Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: A new mode


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.