Nämä 7 erilaista flirttailevaa miestyyppiä olet varmasti tavannut – millä näistä tyyleistä sinut saisi pokattua?

Entä mikä on onnistunein flirttailutapa, jolla sinua on yritetty iskeä?


Kaikki meistä ovat kohdanneet hyviä sekä huonoja flirttailijoita. Mutta erilaisia tapoja löytyy useampia! Millä näistä sinua on pokailtu?

 1. Kehuja
  Silmäsi ovat maailman kauneimmat ja vitsisi huippuluokkaa, ainakin jos tätä miestä on uskominen. Hän kehuu kaikkea mitä teet, aivan sama, kuinka pienestä asiasta on kyse. Tämä miestyyppi ei koskaan lopeta kertomasta, kuinka upea ilmestys olet ja tekee selvääkin selvemmäksi, että on sinusta kiinnostunut. Jatkuvat kehut kuitenkin alkavat jossain kohtaa todennäköisesti tökkiä vastaanottajaansa, varsinkin, jos kehut alkavat vaikuttaa teennäisiltä ja toistaa itseään.

 2. Vitsiniekka
  Tämä miestyyppi ei pysty lopettamaan vitsailua seurassasi, sillä hänen ykköstavoitteensa on saada sinut nauramaan. Hän tekee imitaatioita, heittää puujalkavitsejä ja keksii sanaleikkejä. Suurin osa naisista kertookin, että heille on tärkeää, että mies saa heidät nauramaan. Rajansa kuitenkin kaikella, sillä kukaan ei jaksa viettää aikaa ihmisen kanssa, joka ei ota mitään tosissaan ja vitsailee kaikesta mahdollisesta.

 3. Suorapuheinen tyyppi
  Tällä tyypillä ei ole ongelmia pyytää sinua saman tien ulos ja näyttää, että on kiinnostunut. Hän saattaa myös jatkaa pyytämistään, vaikka sanoisitkin hänelle ei. Joidenkin mielestä hän on romanttinen, toisten mielestä hän on maanvaiva.

 4. Ujo tyyppi
  Ujo tyyppi ei todellakaan kysy sinua saman tien ulos. Hänen voi olla vaikea puhua sinulle rennoosti – tai puhua sinulle ylipäätään. Hän kuitenkin haluaa tehdä sinuun vaikutuksen, ja hän saattaakin tehdä pieniä eleitä toivoen, että huomaisit ne. Hän saattaa vaihtoehtoisesti olla tekemättä mitään. Tätä ei kuitenkaan kannata lukea kiinnostuksen puutteeksi, pikemminkin päinvastoin!

 5. Yliseksuaalinen
  Tämä mies onnistuu tekemään kaikesta seksuaalista. Tiedät kyllä tyypin. Hän onnistuu muuttamaan myös kaiken sinun sanomasi seksuaaliseksi ja voi saada sinut tuntemaan itsesi todella epämukavaksi. Hän todellakin luulee hurmaavansa sinut seksuaalissävytteisillä vitseillään, mutta tulos saattaa olla jotain aivan muuta.

 6. Ilkeä mies
  Tämä miestyyppi ei ole oikeasti ilkeä, mutta hän näyttää kiinnostuksensa piikittelemällä sinua enemmän tai vähemmän hienovaraisesti ja voi nauraa sinun tavoillesi. Tämä on kuitenkin vain kiusoittelua, eikä mies – suurella todennäköisyydellä – tarkoita pahaa. Kokeile samaa taktiikkaa häneen, ja katso, kestääkö hänkin leikin!

 7. Koskettelija
  Tämä miestyyppi haluaa kosketella sinua jatkuvasti. Hän koskettaa käsivarttasi, seisoo hyvin lähellä sinua ja painautuu sinua vasten puhuessaan. Koskettelija näyttää kiinnostuksensa fyysisesti ja hänellä on tarve olla kosketuksissa sinuun jatkuvasti. Hän ei välttämät edes huomaa sitä itse. Tämä tapa on erittäin tervetullut, jos kiinnostus on molemminpuolista!

Onko sinulla jotain suosikkia näistä flirttailutavoista?

Jaa artikkeli myös deittaileville ystävillesi!

Lähde: All Womens Talk


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.