Miehet eivät käyttäydy aina niin, että se olisi naisten mieleen. Toisilla vain on niin huonoja tapoja, jotka kannattaisi muuttaa.

Jos vielä etsit sitä oikeaa miestä, vältä etsimästä miestä, joka on jokin näistä viidestä miestyypistä. Hän voi nimittäin ainakin jossakin vaiheessa alkaa ärsyttämään sinua. Osa näistä tyypeistä paljastaa itsensä vasta sen jälkeen, kun olette ehtineet jo jonkin aikaa tapailemaan. Mutta voit onnistua selvittämään asian jo tarpeeksi ajoissa, kun luet mitä merkkejä tällaiset tyypit antavat itsestään jo ihan suhteen alussa.

1. ”Missä halaukseni on?” -tyyppi

Jos ette tunne vielä hyvin, et varmasti halua halata häntä vielä. Joillakin miehillä on tapana pyytää halausta liian aikaisin. Ehkä hän ei saa sellaista koskaan? Hän asetti sinut heti alussa epämukavaan asemaan, joten ehkä hän tekisi sellaista myös myöhemmin muilla tavoilla.

2. ”Anteeksi, nukahdin” -tyyppi

Kertooko hän sinulle tekosyitä siihen, miksi ei ole esimerkiksi ollut viime aikoina kunnolla tavoitettavissa. Jos hän kertoi nukahtaneensa eikä ole siksi vastannut, kun sinun oli tarkoitus soittaa hänelle, on hän todennäköisesti valehdellut sinulle. Jos hän on aidosti kiinnostunut sinusta, hän kyllä järjestää sinulle aikaa.

3. Se tyyppi, joka lähettää aina tekstiviestin ”Mitä kuuluu?” illalla työpäivän jälkeen

Tässä viestissä ei ole periaatteessa mitään vikaa. Sellaisen kuitenkin lähettää moni sellainen mies, joka vain haluaa selvittää, että oletko hereillä ja valmis esimerkiksi seksin harrastamiseen. Kaikki huomio ei ole hyvää huomiota.

4. Tyyppi, joka ei ole valmis tuhlaamaan sinuun rahaa senttiäkään

Kaikilla ei ole rahaa saman verran. Mutta jos hän ei ikinä maksa kuin oman ruokansa, kun käytte ravintolassa syömässä tai ei kuluta sinuun koskaan senttiäkään, ei hän ehkä arvosta sinua tarpeeksi.

5. Tyyppi, jolla on mielestäsi kummallinen huumorintaju

Jos hän yrittää hauskuuttaa sinua, mutta sinua ei naurata, ehkä hänellä on vain kummallinen huumorintaju. Jos jatkatte suhdettanne, onko sinulla koskaan hauskaa hänen seurassaan ja joudutko välillä nauramaan väkisin hänen vitseilleen?

Miehet voivat toki muuttua, mutta nämä antavat jo heti jotain viitteitä siitä, millainen mies pohjimmiltaan on.

Lähde: Elle